Fant 6583 publikasjoner.
Process-Induced Changes in the Quantity and Characteristics of Grain Dietary Fiber
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Approaching FoodTech: some preliminary considerations
2021 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Fish protein concentrate can partly replace water as plasticizer in the fish feed extrusion process
AquaFeed Magazine, 2021 Fagartikkel
Physical feed quality and starch content causes a biological response in Atlantic salmon (Salmo salar L)
Aquaculture Reports, 2021 Vitenskapelig artikkel
Making sense of multiple distance matrices through common and distinct components
Journal of Chemometrics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Auction versus direct sale: The effect of buyers and sellers on prices
European Review of Agricultural Economics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Saccharina latissima Cultivated in Northern Norway: Reduction of Potentially Toxic Elements during Processing in Relation to Cultivation Depth
Effects of site, depth and sori origin on the growth and minerals composition of cultivated Saccharina latissima (Phaeophyceae) in the north of Norway
Journal of Applied Phycology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Seaweed products for the future: Using current tools to develop a sustainable food industry
Trends in Food Science & Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Kan fisk programmeres til å bli robust?
Norsk Fiskeoppdrett, 2021 Fagartikkel
Taste sensitivity and food liking in preadolescent children
2021 Doktorgradsavhandling
Fishing tactics and fish quality: The case of the coastal fishery for Atlantic cod in Norway
Fisheries Research, 2022 Vitenskapelig artikkel
Self-reported practices by Portuguese consumers regarding eggs’ safety: An analysis based on critical consumer handling points
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
Evolusjon av lakselus mot kontroll- og forebyggende tiltak
Quantitative Genetics of Smoltification Status at the Time of Seawater Transfer in Atlantic Salmon (Salmo Salar)
Frontiers in Genetics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Genomic selection for resistance to white spot syndrome virus in Pacific white shrimp
Global Seafood Alliance, 2021 Fagartikkel
Genetic Connectivity of Seamount Populations of Bluenose Warehou (Hyperoglyphe antarctica)
Frontiers in Marine Science, 2021 Vitenskapelig artikkel
Skin and bone development in Atlantic salmon (Salmo salar) influenced by hatchery environment
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Skin and vacuum packaging of portioned Atlantic salmon originating from refrigerated seawater or traditional ice storage
Food Packaging and Shelf Life, 2021 Vitenskapelig artikkel
A 95 Peptidstørrelsesfordeling – Validering ny kolonne
2021 Nofimas rapportserie
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 50 av 330: