Gå til hovedinnhold

Publisert 2022

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Revue Europeenne d' Economie et Management des Services (REEMS) , vol. 13 , p. 177–188–11 , 2022

Utgiver : Classiques Garnier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 2497-0107
Elektronisk : 2555-0284

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Cordeiro, Cheryl Marie; van Hal, Jaap W.

Sak : 13

Forskningsområder

Innovasjonsforskning

Forbrukerinnsikt

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Sammendrag

Creativity and innovation are important elements in the development of new gastronomy services. This article brings insights from interviews with 25 Nordic Chefs, and their view the processes of creative innovation in the field of culinary science and gastronomy service. An integrated human-centric and product-centric perspective of gastronomy service is presented from the consolidated interview transcripts.

Kontaktpersoner: