Fant 6556 publikasjoner.
Adaptive selection of a prion strain conformer corresponding to established North American CWD during propagation of novel emergent Norwegian strains in mice expressing elk or deer prion protein
PLoS Pathogens, 2021 Vitenskapelig artikkel
Surveillance of Listeria monocytogenes: Early detection, population dynamics and quasimetagenomic sequencing during selective enrichment
Applied and Environmental Microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Comparison of Different Ways of Handling L-shaped Data for Integrating Sensory and Consumer Information
Food Quality and Preference, 2021 Vitenskapelig artikkel
The use of soluble gas stabilization technology on food – A review
Trends in Food Science & Technology, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Catches in abandoned snow crab (Chionoecetes opilio) pots in the Barents Sea
Marine Pollution Bulletin, 2021 Vitenskapelig artikkel
Children’s sweet tooth: Explicit ratings vs. Implicit bias measured by the Approach avoidance task (AAT)
Stress Impairs Skin Barrier Function and Induces α2-3 Linked N-Acetylneuraminic Acid and Core 1 O-Glycans on Skin Mucins in Atlantic Salmon, Salmo salar
International Journal of Molecular Sciences, 2021 Vitenskapelig artikkel
Mest mulig norsk hvete i melet
Nationen, 2021 Fagartikkel
Theoretical basis and principles for welfare assessment of farmed fish
2020 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
VNIR–NIR hyperspectral imaging fusion targeting intraoperative brain cancer detection
Scientific Reports, 2021 Vitenskapelig artikkel
Comparison of EPA and DHA utilization in Atlantic salmon (Salmo salar) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed two diets with different content of fish oil and rapeseed oil
Journal of Applied Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Lakefrysing av sjømat
2021 Nofimas rapportserie
Overcoming isolation in the Arctic during COVID-19 times through new ways of co-writing research
2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Beiteadferd hos torsk relatert til ei nyutviklet torsketeine
Mechanisms of transverse relaxation of water in muscle tissue
Food Control, 2022 Vitenskapelig artikkel
Histopathological description of an emerging disease in Norwegian salmonid aquaculture caused by an x-cell parasite
Journal of Fish Diseases, 2021 Short communication
Co-creation of a healthy dairy product with and for children
Sensory methodology in product optimization of coldsmoked Atlantic salmon (Salmo salar L.) processed with atomized purified condensed smoke
Journal of Food Science, 2021 Vitenskapelig artikkel
Likt og ulikt - vraking av saltfisk i Norge og Spania
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2021 Vitenskapelig artikkel
An assessment of voltammetry on disposable screen printed electrodes to predict wine chemical composition and oxygen consumption rates
Food Chemistry, 2021 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 50 av 328: