Fant 6556 publikasjoner.
Live holding of red king crab (Paralithodes camtschaticus) and snow crab (Chionoecetes opilio) — Effect on microbial growth in processed leg meat during refrigerated storage
Food Microbiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Mild processing of seafood—A review
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
The use of tunicate (Ciona intestinalis) as a sustainable protein source in fish feed – Effects on the extrusion process, physical pellet quality and microstructure
Animal Feed Science and Technology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Ny bivirkning av PD-vaksine
Norsk Fiskeoppdrett, 2021 Fagartikkel
De novo transcriptome assemblies of red king crab (Paralithodes camtschaticus) and snow crab (Chionoecetes opilio) molting gland and eyestalk ganglia - Temperature effects on expression of molting and growth regulatory genes in adult red king crab
Comparative Biochemistry and Physiology - Part B: Biochemistry & Molecular Biology, 2022 Vitenskapelig artikkel
High-Resolution, 3D Imaging of the Zebrafish Gill-Associated Lymphoid Tissue (GIALT) Reveals a Novel Lymphoid Structure, the Amphibranchial Lymphoid Tissue
Frontiers in Immunology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Cytoprotective Effects of Fish Protein Hydrolysates against H2O2-Induced Oxidative Stress and Mycotoxins in Caco-2/TC7 Cells
Antioxidants, 2021 Vitenskapelig artikkel
Collagen-Containing Fish Sidestream-Derived Protein Hydrolysates Support Skin Repair via Chemokine Induction
Marine Drugs, 2021 Vitenskapelig artikkel
RENT—Repeated Elastic Net Technique for Feature Selection
IEEE Access, 2021 Vitenskapelig artikkel
The Norwegian Bioeconomy Strategy and the Way Forward for Blue Growth
Arctic Review on Law and Politics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Diversifisering i akvakultur
Norsk fiskerinæring, 2021 Fagartikkel
Workshop on the Norwegian Sea Aquaculture Overviews (WKNORAO). ICES Scientific Reports. 3:116.
2021 Rapport
Lumpfish (Cyclopterus lumpus) used as cleaner fish: Characterization and suitability for human consumption
Applied Food Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Salgsutvikling for nye plantebaserte produkter
2021 Nofimas rapportserie
Meat replacer? No thanks! The clash between naturalness and processing: An explorative study of the perception of plant-based foods
Appetite, 2022 Vitenskapelig artikkel
A simulated e-commerce cold chain for fresh cod (Gadus morhua L.) products: Applicability of selected TTIs and effects of pre-treatment and packaging
Food Packaging and Shelf Life, 2022 Vitenskapelig artikkel
A full factorial design to investigate interactions of variable essential amino acids, trace minerals and vitamins on Atlantic salmon smoltification and post transfer performance
Aquaculture Reports, 2021 Vitenskapelig artikkel
Ringvirkninger fra havbruksnæringen i Nord-Troms - I utvalgte kommuner
Er asymmetrisk informasjon en drivkraft for konflikter i det norske boligmarkedet?
Tidsskrift for boligforskning, 2021 Vitenskapelig artikkel
Nutritional value and storage stability in commercially produced organically and conventionally farmed Atlantic salmon (Salmo salar L.) in Norway
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 46 av 328: