Fant 6556 publikasjoner.
Combining MAP with other preservation techniques
2003 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Identifying and dealing with heat-resistant bacteria
2004 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Microbial growth in modified atmosphere packaged blue mussels (Mytilus edulis)
2006 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Lessons from other commodities: fish and meat
2007 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
MA packaging combined with other preserving factors
Novel methods to optimise the nutritional and sensory quality of in-pack processed fish products
2008 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Microbiological quality and safety of farmed fish
Predicted strong genetic gains from the application of genomic selection to improve growth related traits in barramundi (Lates calcarifer)
Aquaculture, 2022 Vitenskapelig artikkel
Increasing dietary levels of the n-3 long-chain PUFA, EPA and DHA, improves the growth, welfare, robustness and fillet quality of Atlantic salmon in sea cages
British Journal of Nutrition, 2022 Vitenskapelig artikkel
Effects of Salt-curing Procedure and Smoking Temperature on Astaxanthin Stability in Smoked Salmon
Journal of Food Science, 2004 Vitenskapelig artikkel
Kvotebytteavtaler 2018 – estimert førstehåndsverdi for fartøygrupper
2022 Nofimas rapportserie
Miljø og fôring for optimal helse og overlevelse av rensefisk i merd
Acute dose-response exposure of a peracetic acid-based disinfectant to Atlantic salmon parr reared in recirculating aquaculture systems
Evaluation of a Recirculating Aquaculture System Research Facility Designed to Address Current Knowledge Needs in Atlantic Salmon Production
Frontiers in Animal Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
Hygiene – Can a tool from our past help save the future?
Eurohealth, 2021 Fagartikkel
Increasing Openness in Industry-Academia Collaboration through Cocreation and experience-based Working
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
“It gives me peace of mind”. A new perspective on the identification of quality cues on salmon fillet products in Japan and the USA
Capturing food-elicited emotions: Facial decoding of children’s implicit and explicit responses to tasted samples
Food Quality and Preference, 2022 Vitenskapelig artikkel
Thinking outside the booth: when Covid-19 pushed sensory testing to remote options
Future feed resources in sustainable salmonid production: A review
Reviews in Aquaculture, 2022 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 43 av 328: