Fant 6556 publikasjoner.
Exploring the role of social media literacy in adolescents' experiences with personalization: A Norwegian qualitative study
Journal of Adolescent & Adult Literacy, 2022 Vitenskapelig artikkel
The Effect of Buffer Towing on Quality Aspects of Frozen and Thawed Atlantic Cod (Gadus Morhua)
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Steroidogenic and innate immune responses in Atlantic salmon are influenced by dietary total lipid, long chain polyunsaturated fatty acids and dissolved oxygen
Aquaculture, 2022 Vitenskapelig artikkel
Genetiske markørar for motstandskraft hos laks mot Gyrodactylus salaris
Naturen, 2022 Vitenskapelig artikkel
Genetisk variasjon i motstandskraft hos laks mot Gyrodactylus salaris
Sterilkontroll av helkonserver
2022 Nofimas rapportserie
Effects of capture-related stress and pre-freezing holding in refrigerated sea water (RSW) on the muscle quality and storage stability of Atlantic mackerel (Scomber scombrus) during subsequent frozen storage
Food Chemistry, 2022 Vitenskapelig artikkel
Opportunities and barriers for food intake in older age – a Norwegian perspective
Food & Nutrition Research (FNR), 2022 Vitenskapelig artikkel
IDDSI-ulik praksis og tilnærming
Kjøkkenskriveren, 2022 Fagartikkel
Deciphering the virulence potential of Listeria monocytogenes in the Norwegian meat and salmon processing industry by combining whole genome sequencing and in vitro data
International journal of food microbiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Økonomiske og miljømessige effekter av superkjøling av laks
Optimalisering av prosessbetingelser for ekstraksjon av fosfolipider fra silderogn
Forbrukeroppfatninger om fersk og tint laks
Mobile group I introns at nuclear rDNA position L2066 harbor sense and antisense homing endonuclease genes intervened by spliceosomal introns
Mobile DNA, 2022 Vitenskapelig artikkel
Lesions of the biliary system in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Journal of Fish Diseases, 2022 Vitenskapelig artikkel
Intake of residuals from Atlantic cod attenuated blood pressure increase but did not delay development of kidney damage in obese Zucker fa/fa rats
Food & Nutrition Research, 2022 Vitenskapelig artikkel
Observations from the Hydrolysis of the Green Sea Urchin (Strongylocentrotus droebachiensis)
Global Challenges, 2022 Vitenskapelig artikkel
L-DOPA coating improved phosphate glass fibre strength and fibre/matrix interface
Journal of The Mechanical Behavior of Biomedical Materials, 2022 Vitenskapelig artikkel
On the use of pulsed electric field technology as a pretreatment to reduce the content of potentially toxic elements in dried Saccharina latissima
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2022 Vitenskapelig artikkel
Replacing saturated fatty acids with polyunsaturated fatty acids increases the abundance of Lachnospiraceae and is associated with reduced total cholesterol levels-a randomized controlled trial in healthy individuals
Lipids in Health and Disease, 2022 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 35 av 328: