Fant 6567 publikasjoner.
CpG- and LPS-activated MAPK signaling in in vitro cultured salmon (Salmo salar) mononuclear phagocytes
Fish and Shellfish Immunology, 2013 Vitenskapelig artikkel
Krill hydrolysate free amino acids responsible for feed intake stimulation in Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture Nutrition, 2013 Vitenskapelig artikkel
The effect of increased water movement on the roe enhancement of adult sea urchins, Evechinus chloroticus
Aquaculture Research, 2013 Vitenskapelig artikkel
Simulated maternal pre-spawning stress affects offspring's attributes in farmed Atlantic salmon Salmo salar (Linnaeus, 1758)
Aquaculture Research, 2015 Vitenskapelig artikkel
Rapid assessment of storage quality of cliff-fish from saithe by fluorescence spectroscopy
2006 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Front face fluorescence measurement of photosensitizers and lipid oxidation products during photooxidation of butter
Journal of Dairy Science (JDS), 2007 Vitenskapelig artikkel
Effects of calcium, magnesium and pH during salt curing of cod (Gagus morhua L)
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2004 Vitenskapelig artikkel
Influence of cod freshness on the salting, drying and desalting stages
Journal of Food Engineering, 2006 Vitenskapelig artikkel
Injection-Salting of pre rigor Fillets of Atlantic Salmon (Salmo salar)
Journal of Food Science, 2007 Vitenskapelig artikkel
Utvikling av høykvalitets pulverprodukt fra sildemelke: Oppfølgingsprosjekt. Sluttrapport
2013 Nofimas rapportserie
Utvikling av høykvalitets pulverprodukt fra sildemelke. Sensorisk kvalitet på sildemelkepulver testet ved akselererte lagringsbetingelser - Fagrapport 2
Utblødning og superkjøling av pre-rigor filetert oppdrettstorsk
2011 Nofimas rapportserie
Technical note - The significance of chuck wall angles in the quantification of seam thickness in canned food
Packaging technology & science, 2005 Vitenskapelig artikkel
Effect of modified atmosphere packaging and superchilled storage on the shelf-life of farmed ready-to-cook spotted wolf-fish (Anarhichas minor)
Packaging technology & science, 2006 Vitenskapelig artikkel
A review of modified atmosphere packaging of fish and fishery products - significance of microbial growth, activities and safety
International Journal of Food Science & Technology, 2002 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Bunn til Munn
Norsk Sjømat, 2008 Fagartikkel
Ny forsking fører til redusert emballasjevolum
Matindustrien, 2007 Fagartikkel
Gassmetting av sous-vide laks
Matindustrien, 2013 Fagartikkel
Kjøkkenprodusert eller ferdigrett – er det næringsinnhold igjen?
Norsk tidsskrift for ernæring (NTFE), 2013 Fagartikkel
Multi-block methods for investigating consumer acceptance of food
2013 Doktorgradsavhandling
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 224 av 329: