Fant 6556 publikasjoner.
Comparative Description and Analysis of Oyster Aquaculture in Selected Atlantic Regions: Production, Market Dynamics, and Consumption Patterns
Fishes, 2023 Vitenskapelig artikkel
Collection of feed spill and faeces from tank outlet. The FOGAS project
2023 Nofimas rapportserie
Trade-offs in food systems; How does upcycling edible resources fit in the big picture?
Trends in Food Science & Technology, 2023 Vitenskapelig artikkel
A Robot and Sensor Integration Method to Measure Fatty Acid Composition in Salmon Fillets
IEEE International Conference on Automation Science and Engineering, 2023 Vitenskapelig artikkel
Den nye maten dyrkes i laboratoriet.
2023 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Genomic analysis of Listeria monocytogenes CC7 associated with clinical infections and persistence in the food industry
International journal of food microbiology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Meat Analogues from Pea Protein: Effect of Different Oat Protein Concentrates and Post Treatment on Selected Technological Properties of High-Moisture Extrudates
Applied Sciences, 2023 Vitenskapelig artikkel
Pilot project for the short-time live storage of bluefin tuna — Trials onboard MS Vestbris 2023
2023 Rapport
Utvikling av et miljø- og ressursvennlig teinefiske etter snøkrabbe - Økt fangsteffektivitet, selektivitet og velferd
Sjømatnæringens ringvirkninger – Verdiskaping og ringvirkninger fra norsk sjømatnæring for 2022
Low Molecular Weight Peptide Fraction from Poultry Byproduct Hydrolysate Features Dual ACE-1 and DPP4 Inhibition
ACS Food & Science Technology, 2023 Vitenskapelig artikkel
The role of biospectroscopy and chemometrics as enabling technologies for upcycling of raw materials from the food industry
Analytica Chimica Acta, 2023 Vitenskapelig artikkel
Detection of causative genes for resistance against cardiomyopathy syndrome in Atlantic salmon using omics data
Comparison of genomic selection barramundi breeding schemes for multiple environments with strong G×E
The effect of quota portfolio composition on optimal harvest strategy and profitability in a multi-species fishery
ICES Journal of Marine Science, 2023 Vitenskapelig artikkel
New pulsed electric fields approach to improve the blanching of carrots
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2023 Vitenskapelig artikkel
Characterization of wooden breast myopathy: a focus on syndecans and ECM remodeling
Frontiers in Physiology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Effects of Bioactive Peptides from Atlantic Salmon Processing By-Products on Oxyntopeptic and Enteroendocrine Cells of the Gastric Mucosa of European Seabass and Gilthead Seabream
Animals, 2023 Vitenskapelig artikkel
Climate change with increasing seawater temperature will challenge the health of farmed Atlantic Cod (Gadus morhua L.)
Frontiers in Marine Science, 2023 Vitenskapelig artikkel
Sustainable use of rest raw materials: Properties of collagen from turkey (Meleagris gallopavo) and potential pharmaceutical and biomedical applications
2021 Doktorgradsavhandling
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 21 av 328: