Fant 6563 publikasjoner.
SENSORISK KVALITET PÅ MARINE OLJER
2014 Rapport
Krisetider for saltfisk?
2009 Nofimas rapportserie
Behandling av filet i svak saltlake før superkjøling.Vektutbytte og drypptap under kjølelagring etter superkjøling
Det egner seg! Økonomiske effekter av selektivt lineagn
Modning og lagring av tørrfisk.Sesongene 2006-2008
Lagring av saltfisk.Kortfattet informasjon om hvordan saltfisk skal lagres
Skrei – forbrukeres oppmerksomhet, oppfatning og bruk
Status på instrumentering for objektiv kvalitetsdifferensiering av lakseprodukter
Tørrfisk på hjell - Forprosjekt
Nord-Norge 2040 – Vi kan forme vår framtid
Nutritional value of feeds with different physical qualities
Identification Schemes for Traceability Systems –Inspiration and experiences?
Råstoffbehandling, kjøling og bearbeiding – en prosjektoversikt
Bacalao – en fokusgruppestudie i Spania
Kystens hus. Rapport fra arbeidsprosess og regnskap for prosjektet
Harmonizing methods for food traceability process mapping and cost/benefit calculations related to implementation of electronic traceability systems
Pre-rigor filetering av oppdrettstorsk; Holdbarhet og kvalitet under kjølelagring
Torsk fra merd: Pre-rigor produksjon av loins med skinn
Effects of hygienic treatments during slaughtering on microbial dynamics and contamination of sheep meat
International journal of food microbiology, 2015 Vitenskapelig artikkel
Oppdrett av kråkeboller – veiledning for oppdretter
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6563 publikasjoner. Vise side 171 av 329: