Fant 6625 publikasjoner.
Brown seaweed as a food ingredient contributing to an adequate but not excessive amount of iodine in the European diet. A case study with bread
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Internasjonale utviklingstrekk i plomme- og aprikosproduksjon
Norsk frukt og bær, 2024 Fagartikkel
Vurdering av samlet påvirkning og bidrag fra enkeltsektorer. Praksis og utfordringer i forvaltningen av kystvannmiljø
2024 Nofimas rapportserie
Generation, Characterisation and Identification of Bioactive Peptides from Mesopelagic Fish Protein Hydrolysates Using In Silico and In Vitro Approaches
Marine Drugs, 2024 Vitenskapelig artikkel
Mucosal organs exhibit distinct response signatures to hydrogen sulphide in Atlantic salmon (Salmo salar)
Ecotoxicology and Environmental Safety, 2024 Vitenskapelig artikkel
AP1. Reduksjon av Listeria på laks; Skånsom dekontaminering av laks og ørret og deres produkter
Histological Hyperspectral Glioblastoma Dataset (HistologyHSI-GB)
Scientific Data, 2024 Vitenskapelig artikkel
Kunnskapskartlegging pigmentering i laks
Økt verdiskaping for norske kålvekster – kartlegging av sensorisk kvalitet og plantestoffer i hodekål, blomkål og bladkål (KålSmak). Delrapport 1
Utvikling av tørrfôr for oppfôring av villfanget undermåls krabbe og krabbe med lav kjøttfylde
A portable dry film FTIR instrument for industrial food and bioprocess applications
Analytical Methods, 2024 Vitenskapelig artikkel
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Faglig sluttrapport
Processing of sugar kelp: Effects on mass balance, nutrient composition, and color
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2024 Vitenskapelig artikkel
Co-creating coastal sustainability goals and indicators
Sustainability Science, 2024 Vitenskapelig artikkel
The quality of frozen–thawed Atlantic salmon (Salmo salar L.) fillets as affected by sub-chilling before freezing
Zinc nutrition at first feeding imprints a programming effect on growth and hepatic lipid metabolism in juvenile rainbow trout
Aquaculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Delrapport 3: Genotypingsmetoder
Pelagisk trål/Semipelagisk trål – friere redskapsvalg til levendefiske – kunnskap om redskapsbruk i sammenheng med kvalitet og effektivitet
2022 Nofimas rapportserie
Utvikling i salg av plantebaserte produkter i Norge. Oppfølgingsrapport 2024
Industry-specific impacts of global drivers in the European Arctic
Journal of Land Use Science, 2024 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 16 av 332: