Fant 6560 publikasjoner.
Vibrational Spectroscopy: A tool for characterization of nucleic acid constituents: Cytosine and Uracil
Asian Journal of Physics, 2015 Vitenskapelig artikkel
FT-IR and FT-Raman spectra and other molecular properties of biomolecule 5-Azauracil: Anharmonic DFT Study
De novo lipogenesis in Atlantic salmon adipocytes
Biochimica et Biophysica Acta - General Subjects, 2016 Vitenskapelig artikkel
A Modular Liquid Sample Handling 2 Robot for High-Throughput Fourier 3 Transform Infrared Spectroscopy
2016 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Ørretrogn til konsum
2016 Nofimas rapportserie
Influence of Controlled Postflowering Temperature and Daylength on Individual Phenolic Compounds in Four Black Currant Cultivars
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2016 Vitenskapelig artikkel
Consumer perception of carriers of a satiating compound: Influence of front-of-package images and weight loss-related information
Food Research International, 2015 Vitenskapelig artikkel
Optimal AC frequency range for electro-stunning of Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Bioaktivitet av peptidfraksjoner fra restråstoff – fremstilling, funksjon og markedsmuligheter
Julebakst
Baker og Konditor, 2013 Fagartikkel
Health-related compounds in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) as affected by postharvest temperature, light and UV-B irradiation
2016 Doktorgradsavhandling
Mapping and validation of a major QTL affecting resistance to pancreas disease (salmonid alphavirus) in Atlantic salmon (Salmo salar)
Heredity, 2015 Vitenskapelig artikkel
Comparison of rating-based and choice-based conjoint analysis models. A case study based on preferences for iced coffee in Norway
Food Quality and Preference, 2016 Vitenskapelig artikkel
Effect of modified atmosphere packaging on sensory quality, chemical parameters and shelf life of carrot roots (Daucus carota L.) stored at chilled and abusive temperatures
Postharvest Biology and Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Optimisation of Packaging for Carrot Roots (Daucus carrota L.) Stored at Different Temperatures
2015 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Glucosinolates in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) as affected by postharvest temperature and radiation treatments
Investigating the effects of novel heat and high pressure processing on Listeria and Bacillus inactivation in a model food
2015 Doktorgradsavhandling
Comparison of spore inactivation with novel agitating retort, static retort and combined high pressure-temperature treatments
Food Control, 2016 Vitenskapelig artikkel
Favourable effects of soluble gas stabilisation and modified atmosphere for supressing regrowth of high pressure treated Listeria innocua
Food Control, 2015 Vitenskapelig artikkel
Precursor cells from Atlantic salmon (Salmo salar) visceral fat holds the plasticity to differentiate into the osteogenic lineage
Biology Open, 2015 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6560 publikasjoner. Vise side 140 av 328: