Fant 6559 publikasjoner.
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert bomullslinje MON 15985 x MON 1445 fra Monsanto (EFSA/GMO/UK/2008/58). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
2008 Rapport
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert bomullshybrid MON 88913 x MON 15985 fra Monsanto (EFSA/GMO/UK/2007/42)
2009 Rapport
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert bomull GHB614 fra Bayer CropScience (EFSA/GMO/NL/2008/51)
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert maislinje 98140 fra Pioneer Hi-Bred. International Inc. (EFSA/GMO/UK/2008/53). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Helse- og miljørisikovurdering genmodifisert maishybrid MON 89034 x 1507 x MON 88017 x 59122 fra Monsanto og Dow AgroSciences. (EFSA/GMO/CZ/2008/62). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Helse- og miljørisikovurdering genmodifisert maishybrid MON 863 x MON 810 fra Monsanto Company. Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer Vitenskapskomiteen for mattrygghet. Norsk sluttføring av søknad C/DE/02/9
Helse- og miljørisikovurdering genmodifisert maishybrid Bt11xMIR162xMIR604 xGA21 fra Syngenta Crop Protection AG (EFSA/GMO/DE/2009/66). 1.innspillsrunde. Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Helse- og miljørisikovurdering genmodifisert maishybrid Bt11 x MIR162 x GA21 fra Syngenta Crop Protection AG (EFSA/GMO/DE/2009/67). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Helse- og miljørisikovurdering av genmodifisert soyalinje BPS-CV127-9 BASF Plant Science GmbH (EFSA/GMO/NL/2009/64). 1.innspillsrunde
Helse- og miljørisikovurdering genmodifisert mais MON 89034 x 1507 x NK603 fra Monsanto og Dow AgroSciences LLC (EFSA/GMO/NL/2009/65). 1.innspillsrunde
Effekt av jordart, gjødslingsnivå og sort på sensorisk kvalitet hos gulrot
2009 Faglig kapittel
Gulrot og kålrot med riktig kvalitet - et samarbeidsprosjekt for å styrke konkurranseevnen i norsk produksjon
Mould growth on the Norwegian semi-hard cheeses Norvegia and Jarlsberg
International journal of food microbiology, 2000 Vitenskapelig artikkel
Mould contaminants on Jarlsberg and Norvegia cheese-blocks from four factories
International journal of food microbiology, 2001 Vitenskapelig artikkel
Sluttrapport for prosjekt: Økt konkurransekraft for norske poteter (2013-2017). Internt dokument til referansegruppa
2017 Rapport
Transcriptome analysis of plasmid-induced genes sheds light on the role of type I IFN as adjuvant in DNA vaccine against infectious salmon anemia virus
PLOS ONE, 2017 Vitenskapelig artikkel
Ringvirkningsanalyse Troms - Fiskeri
2017 Nofimas rapportserie
Understanding the role of dynamic texture perception in consumers' expectations of satiety and satiation. A case study on barley bread
Food Quality and Preference, 2017 Vitenskapelig artikkel
Chicken fillets subjected to UV-C and pulsed UV light: Reduction of pathogenic and spoilage bacteria, and changes in sensory quality in sensory quality
Journal of food safety, 2017 Vitenskapelig artikkel
The Skin-Mucus Microbial Community of Farmed Atlantic Salmon (Salmo salar)
Frontiers in Microbiology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 106 av 328: