Fant 6559 publikasjoner.
Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat
2007 Rapport
Opinion of the Scientific Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety. Adopted 5th of September 2007. Risk assessment of the use of XyRex® formulations on fish used for production of fish meal to fish and animal feed. Effects on animal health, human health and the environment
Vurdering av smitterisiko ved fôring av oppdrettsfisk med ubehandlet villfanget fisk. Uttalelse fra Faggruppe for dyrehelse og dyrevelferd (dyrevern) i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Vurdering av GellyFeed metoden som hygienisering ved bruk av akvakulturdyr i fôr til akvakulturdyr. Uttalelse fra Faggruppe for fôr til terrestriske og akvatiske dyr i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
2008 Rapport
Assessment of glucosamine and chondroitin in feed. Opinion of the Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Resolving the complexity of vitellogenins and their receptors in the tetraploid Atlantic salmon (Salmo salar): Ancient origin of the phosvitin-less VtgC in chondrichthyean fishes
Molecular Reproduction and Development, 2017 Vitenskapelig artikkel
Survival of Five Strains of Shiga Toxigenic Escherichia coli in a Sausage Fermentation Model and Subsequent Sensitivity to Stress from Gastric Acid and Intestinal Fluid
International Journal of Microbiology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Markedsmessige muligheter og barrierer for norsk stillehavsøsters
2017 Nofimas rapportserie
The link between antimicrobial resistance and the content of potentially toxic metals in soil and fertilising Products. Opinion of the Panel on Biological Hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
2017 Rapport
Comparative Analysis of Two Bioplasticizers Used to Modulate the Properties of PLA Biocomposites
Materiale plastice, 2017 Vitenskapelig artikkel
Hygienic standards and practices in Norwegian salmon processing plants
Journal of Hygienic Engineering and Design, 2017 Vitenskapelig artikkel
Validering av hurtigmetode for kvantifisering av gjær og mugg - Petrifilm Rapid Yeast and Mold (RYM) Count Plate
Training the salmon’s genes: influence of aerobic exercise, swimming performance and selection on gene expression in Atlantic salmon
BMC Genomics, 2017 Vitenskapelig artikkel
Dårlig fiskekvalitet er sløsing
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2017 Vitenskapelig artikkel
Genome-wide analysis of Atlantic salmon (Salmo salar) mucin genes and their role as biomarkers
PLOS ONE, 2017 Vitenskapelig artikkel
Consumer acceptance of minced meat patties from boars in four European countries
Meat Science, 2018 Vitenskapelig artikkel
Comments concerning Henna (Lawsonia inermis) for hair-dyeing. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
2005 Rapport
Risk assessment of diethyl phthalate (DEP) in cosmetics. Opinion on the panel on Food Additives, Flavourings, Procesing Aids, Materials in contact with Food and Cosmetics in the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
High lipid microalgae (Schizochytrium sp.) inclusion as a sustainable source of n-3 long-chain PUFA in fish feed — Effects on the extrusion process and physical pellet quality
Animal Feed Science and Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Risk assessment of health hazards from epoxidised soybean oil (ESBO) migrated from lids used on glass containers of baby Food. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 104 av 328: