Fant 6625 publikasjoner.
Assessing the impact of buffer towing on the quality of Northeast Atlantic cod (Gadus morhua) caught with a bottom trawl
Fisheries Research, 2018 Vitenskapelig artikkel
Cold-pressed minke whale oil reduces circulating LDL/VLDL-cholesterol, lipid oxidation and atherogenesis in apolipoprotein E-deficient mice fed a Western-type diet for 13 weeks
Nutrition & Metabolism, 2018 Vitenskapelig artikkel
Varmrøykt makrell Effekt av fangstsesong, fryselagringstid av råstoff (filet) og kjølelagringstid av ferdig produkt, på farge og sensoriske egenskaper
2018 Nofimas rapportserie
Effects of parental acclimation and energy limitation in response to high CO2 exposure in Atlantic cod
Scientific Reports, 2018 Vitenskapelig artikkel
Listeria monocytogenes - vurdering av helseråd til gravide og andre utsatte grupper. Uttalelse fra Faggruppe for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mat og miljø
2018 Rapport
Bygg
Baker og Konditor, 2018 Fagartikkel
Replacement of Partially Hydrogenated Soybean Oil by Palm Oil in Margarine Without Unfavourable Effects on Serum Lipoproteins
Lipids, 1998 Vitenskapelig artikkel
Effect on plasma lipids and and lipoproteins of replacing partially hydrogenated fish oil with vegetable fat in margarine
British Journal of Nutrition, 1998 Vitenskapelig artikkel
Statistical approaches for consumer segmentation
2018 Faglig kapittel
Consumer-based methodologies for sensory characterization
Recent advances in consumer research
Evoked contexts
Methods in Consumer Research, Alternative Approaches and Special Applications
2018 Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Fine-Tuning the Fight Against Food Waste
Journal of Macromarketing, 2018 Vitenskapelig artikkel
Risk assessment regarding processing requirements of by-products from aquaculture for use in fish feed. Opinion of the Panel on Animal Feed of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
2012 Rapport
Ultrasound as potential inhibitor of salmon louse infestation - a small-scale study
Aquaculture Research, 2018 Vitenskapelig artikkel
Indulging in Premium versus Luxury products: Seeking justification to avoid regrets. A dissertation for the degree of Philosophiae Doctor
2018 Doktorgradsavhandling
Formidling av kunnskap om saltmodning og holdbarhet på klippfisk. Faglig sluttrapport
Conjoint Analysis in Sensory and Consumer Science: Principles, Applications, and Future Perspectives
The development of basic taste sensitivity and preferences in children
Appetite, 2018 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 101 av 332: