Fant 6559 publikasjoner.
Effects of viscosity and agitation rate on temperature and flow field in cans during reciprocal agitation
Journal of Food Engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel
High-throughput screening of Mucoromycota fungi for production of low- and high-value lipids
Biotechnology for Biofuels, 2018 Vitenskapelig artikkel
Effects of long-term feed deprivation on the development of rigor mortis and aspects of muscle quality in live-stored mature Atlantic cod (Gadus Morhua L.)
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Genetic solutions
2017 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Methods in Consumer Research, New Approaches to Classic Methods
2018 Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Konsistenstilpasset mat: Ny internasjonal standard
Kjøkkenskriveren, 2018 Fagartikkel
Can postmortem proteolysis explain tenderness differences in various bovine muscles?
Meat Science, 2018 Vitenskapelig artikkel
Trygg mat i ny innpakning
Matindustrien, 2018 Fagartikkel
Referansepriser og dynamiske minstepriser i førstehåndsomsetningen
Norsk Sjømat, 2017 Fagartikkel
Fisken og folket
Hva skjedde med klippfiskveksten i Brasil?
Metodikk og råstoffdata for torskeforsøk - Prøveopparbeiding til forsøk i OPTIMAL II
2018 Nofimas rapportserie
Kjølelagring av laks og regnbueørret – kvalitet og holdbarhet
Complete genome sequences of six Listeria monocytogenes sequence type 9 isolates from meat processing plants in Norway
Microbiology Resource Announcements (MRA), 2018 Vitenskapelig artikkel
Identifying highly informative genetic markers for quantification of ancestry proportions in crossbred sheep populations: Implications for choosing optimum levels of admixture
BMC Genetics, 2017 Vitenskapelig artikkel
Effects of tetradecylthioacetic acid (TTA) treatment on lipid metabolism in salmon hearts—in vitro and in vivo studies
Fish Physiology & Biochemistry, 2018 Vitenskapelig artikkel
Improving production efficiency of farmed Atlantic salmon(Salmo salar L.) by isoenergetic diets with increased dietaryprotein-to-lipid ratio
Aquaculture Research, 2018 Vitenskapelig artikkel
Effect of natural flocculants on purity and properties of β-glucan extracted from barley and oat
Carbohydrate Polymers, 2018 Vitenskapelig artikkel
Recovery from exhaustive swimming and its effect on fillet quality in haddock (Melanogrammus aeglefinus)
Fisheries Research, 2018 Vitenskapelig artikkel
Vitamin K2 in Animal Health: An Overview
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 101 av 328: