Fant 73 publikasjoner.
European food safety: Mapping critical food practices and cultural differences in France, Norway, Portugal, Romania and the UK
2020 Rapport
Efficient inhibition of acrylamide formation in French fries by dipping in lactic acid solution before and after par-frying in a two-step procedure
Integrative Food, Nutrition and Metabolism, 2020 Vitenskapelig artikkel
Giardia og Cryptosporidium i norsk drikkevann. Vitenskapelig uttalelse fra faggruppen for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mat og miljø
VKM Report, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Antibiotic resistance and phylogeny of pseudomonas spp. Isolated over three decades from chicken meat in the norwegian food chain
Microorganisms, 2021 Vitenskapelig artikkel
Acrylamide inhibits autophagy, induces apoptosis and alters cellular metabolic profiles
Ecotoxicology and Environmental Safety, 2021 Vitenskapelig artikkel
The Influence Of Concentrations Of Carbon Dioxide And Residual Oxygen On The Growth Of Meat Spoilage Moulds
Journal of Food Science and Nutrition, 2020 Vitenskapelig artikkel
Efficient Reduction of Food Related Mould Spores on Surfaces by Hydrogen Peroxide Mist
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Virulence characterization and comparative genomics of Listeria monocytogenes sequence type 155 strains
BMC Genomics, 2020 Vitenskapelig artikkel
MogR is a ubiquitous transcriptional repressor affecting motility, biofilm formation and virulence in Bacillus thuringiensis
Frontiers in Microbiology, 2020 Vitenskapelig artikkel
Microbial diversity and ecology of biofilms in food industry environments associated with Listeria monocytogenes persistence
Current Opinion in Food Science, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Improved control of Listeria monocytogenes during storage of raw salmon by treatment with the fermentate Verdad N6 and nisin
International journal of food microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Tiltak for økt kontroll med listeria i laksenæringen. Sluttrapport + vedlegg
2014 Nofimas rapportserie
Performance of two commercial rapid methods for sampling and detection of Listeria in small-scale cheese producing and salmon processing environments
Journal of Microbiological Methods, 2012 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 73 publikasjoner. Vise side 4 av 4: