Fant 72 publikasjoner.
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Delrapport 2: Nye metoder og teknologier
2024 Nofimas rapportserie
Radio frequency inactivation of Salmonella Typhimurium and Listeria monocytogenes in skimmed and whole milk powder
International journal of food microbiology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Veileder: Bruk av helgenomsekvensering for forebygging og kontroll av Listeria monocytogenes i matindustrien
Legal Regulation of Whole Genome Sequencing of Listeria monocytogenes in the Food Industry: Challenges, Attitudes, Possibilities
2024 Rapport
Extending the Shelf Life of Atlantic Salmon (Salmo salar) with Sub-Chilled Storage and Modified Atmosphere Packaging in Recyclable Mono-Material Trays
Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Reduction and Growth Inhibition of Listeria monocytogenes by Use of Anti-Listerial Nisin, P100 Phages and Buffered Dry Vinegar Fermentates in Standard and Sodium-Reduced Cold-Smoked Salmon
Genomic analysis of Listeria monocytogenes CC7 associated with clinical infections and persistence in the food industry
Combining High-Pressure Processing and Supercritical Carbon Dioxide for Inactivation of Listeria innocua
Effect of cold plasma generated with different gas mixtures on safety, quality and nutritional aspects of fresh sea bream fillets
Innovative Food Science & Emerging Technologies, 2023 Vitenskapelig artikkel
Assessment of ATP-Bioluminescence and Dipslide Sampling to Determine the Efficacy of Slaughterhouse Cleaning and Disinfection Compared with Total Aerobic and Enterobacterales Counts
Journal of Food Protection, 2023 Vitenskapelig artikkel
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Delrapport 1: Hurtigmetoder på markedet
2023 Nofimas rapportserie
Mycobiota of Potato-Cereal Soft Wraps and the Production Facility
Mapping the Kitchen Microbiota in Five European Countries Reveals a Set of Core Bacteria across Countries, Kitchen Surfaces, and Cleaning Utensils
Applied and Environmental Microbiology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Ubrutt kjølekjede gir lengre holdbarhet for frukt og grønnsaker
Mat og Marked, 2023 Fagartikkel
How to mitigate mycotoxins in cereal ingredients and food
BakingEurope, 2023 Fagartikkel
Nye metoder for bedre holdbarhet og mer miljøvennlig transport av lakseprodukter, faglig sluttrapport
A trans disciplinary and multi actor approach to develop high impact food safety messages to consumers: Time for a revision of the WHO - Five keys to safer food?
Trends in Food Science & Technology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Samspillet mellom emballasje og lagringsbetingelser for utvikling av tuppråte i gulrøtter
Gartneryrket, 2022 Fagartikkel
Pervasive Listeria monocytogenes is common in the Norwegian food system and is associated with increased prevalence of stress survival and resistance determinants
Applied and Environmental Microbiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
Food safety myths consequences for health: A study of reported gastroenteritis incidence and prevalence in UK, Norway and Germany
Food Control, 2022 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 72 publikasjoner. Vise side 1 av 4: