Publisert 2025

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Food Control , vol. 167 , p. 1–13 , 2025

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0956-7135
Elektronisk : 1873-7129

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Czarnecka, Justyna; Jensen, Merete Rusås; Astorga, Ana; Zaród, Michał; Stępień, Karolina; Gewartowska, Magdalena; Møretrø, Trond; Sabała, Izabela; Heir, Even; Jagielska, Elżbieta

Sak : 110795

Forskningsområder

Holdbarhet og mattrygghet

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen