Publisert 2024

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Food Quality and Preference , vol. 118 , p. 1–16–15 , 2024

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0950-3293
Elektronisk : 1873-6343

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Brasse, Céline; Feyen, Valérie; Filin, Ludovic; Geny, Alexia; Maître, Isabelle; Methven, Lisa; Nouri, Lilia; Rognså, Guro Helgesdotter; Smith, Rachel; Sulmont-Rossé, Claire; Szleper, Emilie; Ueland, Øydis; Van Wymelbeke-Delannoy, Virginie

Forskningsområder

Produktutvikling

Kosthold og helse

Forbrukerinnsikt

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Temasider tilknyttet publikasjonen

Secret Link