Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterPublikasjonerDen nye maten dyrkes i laboratoriet

Den nye maten dyrkes i laboratoriet

Publisert 2023

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Publikasjonstype : Vitenskapelig Kapittel/​Artikkel/​Konferanseartikkel

Bidragsytere : Rønning, Sissel Beate; Burton, Rob J.F.

En del av : Bærekraft og digitalisering ( Norges Tekniske Vitenskapsakademi , 2023 )

År : 2023

Forskningsområder

Mat fra nye kilder

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Temasider tilknyttet publikasjonen

Labdyrket kjøtt

Andre publikasjoner om Labdyrket kjøtt

Life cycle assessment of culture media with alternative compositions for cultured meat production

The International Journal of Life Cycle Assessment, 2024
Vitenskapelig artikkel

Emerging Food Trends: Cellular Agriculture – novel food production technology

2024
Vitenskapelig Kapittel/​Artikkel/​Konferanseartikkel

Critical review of cultivated meat from a Nordic perspective

Trends in Food Science & Technology, 2024
Vitenskapelig artikkel

Den nye maten dyrkes i laboratoriet.

2023
Vitenskapelig Kapittel/​Artikkel/​Konferanseartikkel

Expansion of bovine skeletal muscle stem cells from spinner flasks to benchtop stirred-tank bioreactors for up to 38 days

Frontiers in Nutrition, 2023
Vitenskapelig artikkel

Til alle publikasjoner

HjemResultaterPublikasjonerDen nye maten dyrkes i laboratoriet

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie