Publisert 2021

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Future Foods , vol. 3 , p. 0 , 2021

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 2666-8335
Elektronisk : 2666-8335

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : do Carmo, Cátia Saldanha; Knutsen, Svein Halvor; Malizia, Giulia Sofia; Dessev, Tzvetelin Teodossiev; Geny, Alexia; Zobel, Hanne Kristine; Myhrer, Kristine S; Varela-Tomasco, Paula; Sahlstrøm, Stefan

Forskningsområder

Teknologier for matprosessering

Mat fra nye kilder

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen