Requirements of n-3 very long-chain PUFA in Atlantic salmon (Salmo salar L): effects of different dietary levels of EPA and DHA on fish performance and tissue composition and integrity
Publikasjonsdetaljer
Tidsskrift : British Journal of Nutrition , vol. 117 , p. 30–47 , 2017
								
									Internasjonale standardnummer
									:
								
								
																	Trykt
									:
									0007-1145
									
																	Elektronisk
									:
									1475-2662
									
															
Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel
Sak : 1
									
										Lenker
										:
									
									
																			DOI
										:
										
																						doi.org/10.1017/S0007114516004...
											
										
										
																			ARKIV
										:
										
																						hdl.handle.net/11250/2469682
											
										
										
																	
Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.
Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no





