Fant 1011 publikasjoner.
Effekter av antioksidanter på klippfisk fra sei
2006 Nofimas rapportserie
Fangstbasert akvakultur – status, barrierer og potensial
Temperaturstyring ved produksjon av fersk filet – fra fangst til marked. Superkjøling - konsekvenser for holdbarhet og kvalitet under distribusjon og salg
Økt markedsføring av sjømat i Norge. Ny modell for finansiering
Evaluering av leveringsplikten
Økt verdiskapning med kvalen som råstoff. Fokus på kvalkjøtt
Smak, lukt og konsistens på klippfisk - Effekter av ulike typer råstoff og saltmodningstemperaturer. Et ledd i markedsdrevet produktutvikling
Totalutnyttelse av marint restråstoff - Utnyttelse av lever fra oppdrettstorsk til konsum
Smak og tekstur på kråkebollegonader. Forholdet mellom biokjemisk sammensetning og produktkvalitet
Welfare in farmed fish
Fant 1011 publikasjoner. Vise side 87 av 102: