Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Fant 940 publikasjoner.

Mot utval for auka motstandskraft mot lus hos laks

2013
Nofimas rapportserie

Validation of a method for analysis of soluble phosphorus by use of alkaline extraction and spectrophotometric determination

2013
Nofimas rapportserie

Electrical Stunning of Edible Crabs

2013
Nofimas rapportserie

Verification of a new processing method for treatment of category 2 material of fish origin – Full scale trials (Sec. ed. – minor corrections in page 3, 11 and Appendix I)

2013
Nofimas rapportserie

Smitteveier og smittekilder for Listeria i produksjonskjeden for sløyd og røkt laks

2013
Nofimas rapportserie

Bestemmelse av holdbarhet på kjølt cluster av kongekrabbe

2013
Nofimas rapportserie

Kvalitetsavvik sildefilet. Spektroskopisk karakterisering av blodinnhold

2013
Nofimas rapportserie

Sluttrapport Oppsummering av prosjektet «Økt konsum av rå sjømat, storskala»

2013
Nofimas rapportserie

Validering av Evolution 220

2013
Nofimas rapportserie

Kinesisk produksjon av fryste filetprodukter av torsk: Markedskonsekvenser for norske filetbedrifter i det europeiske markedet

2013
Nofimas rapportserie

Fant 940 publikasjoner. Vise side 53 av 94:

Forrige 1 2 … 51 52 53 54 55 … 93 94 Neste
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie