Fant 950 publikasjoner.
Produktdifferensiering og konkurransefortrinn
2013 Nofimas rapportserie
Hvordan påvirker nye ferskfiskprodukter markedet?En undersøkelse blant produsenter og supermarkedskjeder i Norge
Sushi i Frankrike: Produkter og konsepter
Etterspørselsforhold knyttet til bærekraft og miljø - Sluttrapport
Genetic variation in Norwegian Atlantic salmon (Salmo salar L.) associated with anthropogenic activity - Technical report
Genetic variation in Norwegian Atlantic salmon (Salmo salar L.) associated with anthropogenic activity. Final report
Utnyttelse av slam fra akvakultur i blandingsanlegg for biogassproduksjon: teknologi og muligheter
Lønnsomhet i fartøygruppen under 11 meter lengde
Produksjonshygiene og holdbarhet av pre-rigor laksefilet (forprosjekt). Nivå av bakterier og kartlegging av bakterieflora/mikrobiota på pre-rigor produsert islagret laksefilet
Muligheter for norsk sjømat som råstoff til sushi
Fant 950 publikasjoner. Vise side 53 av 95: