Fant 1019 publikasjoner.
Mørke flekker i laksefilet. Kunnskapsstatus og tiltak for å begrense omfanget
2015 Nofimas rapportserie
Markedsmuligheter og -utfordringer for norsk eksport av klippfisk av sei (makayabu) til Angola
Betydning av genetisk bakgrunn og ulike nivå av omega-3-fettsyrer i fôr i tidlig livsfaser for fiskehelse, fettsyresammensetning og muskelkvalitet ved slaktestørrelse FHF-prosjekt 900770 – delrapport 2
Markedsmuligheter og utfordringer for norsk klippfisk av torsk (bacalhau) i Luanda, Angola
Kan forlenget opphold i ferskvann, før overføring til saltvann, påvirke laksens kapasitet til å omdanne 18:3 n-3 til EPA og DHA? FHF-prosjekt 900770 – delrapport 3
Validering av ny destillasjonsenhet for analyse av total flyktig nitrogen
Ringvirkningsanalyse havbruk for Rogaland og Hordaland
Feed intake and nutrient digestibility and retention in Atlantic salmon fed diets with different physical pellet quality. A CREATE project
Markedsbasert sporing i laksenæringa. Sammendrag fase 1, fase 2 og fase 3
Markedsbasert verdikjedesporing i laksenæringen. Sluttrapport Fase 3
Fant 1019 publikasjoner. Vise side 45 av 102: