Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Fant 942 publikasjoner.

Tørrstoffinnhold i slam fra landbasert produksjon av Atlantisk laks

2016
Nofimas rapportserie

Næringsrik ferdigmat

2016
Nofimas rapportserie

Effekt av vanntemperatur på overlevelse, adferd og oksygenforbruk hos snøkrabbe (Chionoecetes opilio)

2016
Nofimas rapportserie

Langtidseffekter av lave omega-3 nivåer i fôr på laksens helse

2016
Nofimas rapportserie

Valutaeffekter i norsk sjømatindustri

2016
Nofimas rapportserie

Kvalitet på filetprodukter av kvalitetsmerket skrei

2016
Nofimas rapportserie

Uttesting av kunstig agn til snøkrabbe (Chinoecetes opilio)

2016
Nofimas rapportserie

Kvalitet på torsk i 2014 og 2015 - Råstoffregistrering og oppfatning i markedet

2016
Nofimas rapportserie

Enzymatisk hydrolyse av kollagenproteiner i fiskebein – hvordan skape verdier av problemavfall

2016
Nofimas rapportserie

Velferd hos villfanget torsk i merd - Hovedvekt på hold uten fôring ut over 12 uker

2016
Nofimas rapportserie

Fant 942 publikasjoner. Vise side 37 av 95:

Forrige 1 2 … 35 36 37 38 39 … 94 95 Neste
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie