Gå til hovedinnhold
Nofima
  • Forskning
  • Tjenester
  • Resultater
  • Om oss
  • English
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Fant 940 publikasjoner.

Salterstattere i røkt laks

2020
Nofimas rapportserie

Optimalisering av radiofrekvens (RF) – temperering og tining av hvitfisk. Faglig sluttrapport

2020
Nofimas rapportserie

Pilotskala raffinering av makrellolje fra restråstoff

2020
Nofimas rapportserie

Oksidasjonsstabilitet av raffinert makrellolje fra restråstoff

2020
Nofimas rapportserie

Foredling av råolje fra makrell restråstoff til høy-kvalitetsprodukt for humant konsum – Faglig sluttrapport

2020
Nofimas rapportserie

Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP 1

2020
Nofimas rapportserie

Mikroalger i fôr, ny løsning for å redusere lusepåslag på laks – Faglig sluttrapport

2020
Nofimas rapportserie

Sammenslåing av fartøygruppene seitrål og torsketrål – et kunnskapsbidrag

2020
Nofimas rapportserie

Selection for improved feed efficiency in Atlantic salmon

2020
Nofimas rapportserie

Bærekraft og innovasjon i Norsk matsystem

2020
Nofimas rapportserie

Fant 940 publikasjoner. Vise side 19 av 94:

Forrige 1 2 … 17 18 19 20 21 … 93 94 Neste
HjemResultaterPublikasjonerNofimas rapportserie

Abonner på nyhetsbrev om forskning på mat

Få siste nytt om matforskning, tips om arrangementer for matprodusenter og vitenskapelige publikasjoner om mat på e-post hver fredag.


Gå til toppen av siden

Sentralbord +47 77 62 90 00

post@nofima.no

faktura@nofima.no

Muninbakken 9-13, Stakkevollan
Postboks 6122
NO-9291 Tromsø

Besøks- og postadresser ➝

Pressekontakt og media ➝

Ansatte ➝

English ➝

Personvernerklæring ➝

Informasjonskapsler ➝

Tilgjengelighetserklæring ➝

RSS ➝


Kommunikasjonsdirektør: Asbjørn Bartnes | Nettredaktør: Lidunn Mosaker Boge

LinkedIn – Instagram – Facebook | Vimeo – YouTube

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie

Design og utvikling: Gnist Design

  • English
  • Forskning
    • Forskningsområder
    • Prosjekter
    • Laboratorier og forsøksanlegg
    • Forskningsprogram finansiert av FFL
  • Tjenester
    • Oversikt tjenester
    • Nettverk og programmer
    • Kurs og arrangementer
  • Resultater
    • Ferske resultater
    • Verdt å vite
    • Tema A-Å
    • Publikasjoner
    • Videoer
    • Næringsnytte
  • Om oss
    • Ansatte
    • For media
    • Ledige stillinger
    • Om Nofima
    • Kontakt oss
    • Organisasjon
    • Nofima som partner i EU-prosjekter
    • Deltagelse i næringsklynger
    • Vår historie