Fant 330 publikasjoner.
Hvordan vurdere sensorisk kvalitet på norsk sider?
Norsk frukt og bær, 2023 Fagartikkel
Fôr tilpasset laksens naturlige reproduksjonsbiologi: Bedre vekst, fôrutnyttelse, slakteutbytte og innfarging og mindre melanin
Norsk Fiskeoppdrett, 2023 Fagartikkel
Towards the EU Food Safety Forum: shaping together the new collaborative platform" FoodSafety4EU PRE-FORUM 2022 "The new sustainability regulation: how to integrate it into food safety?
zenodo, 2023 Fagartikkel
Ubrutt kjølekjede gir lengre holdbarhet for frukt og grønnsaker
Mat og Marked, 2023 Fagartikkel
How to mitigate mycotoxins in cereal ingredients and food
BakingEurope, 2023 Fagartikkel
Ultraprosessert mat burde være et kostråd: NEI
Norsk tidsskrift for ernæring (NTFE), 2023 Fagartikkel
Døde bakterier i fisketarmen kan stamme fra fôret
Forskning.no, 2022 Fagartikkel
Godt fôr til rensefisk, en forutsetning for god helse, velferd og funksjon
Norsk Fiskeoppdrett, 2022 Fagartikkel
Mye å spare med målrettet UV-lys
Derfor er SJØMATHANDEL PÅ NETT en god idé!
Norsk Sjømat, 2022 Fagartikkel
Fant 330 publikasjoner. Vise side 3 av 33: