Fant 4448 publikasjoner.
New Sources of Seafood Supply – Norwegian Salmon for det Asian Table
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 1996 Vitenskapelig artikkel
Bedriftsoppfølging i et utviklingsprosjekt i fiskeindustrien (BU-2000)
Hvilken betydning har utforming av lønnssystemer for produktivitet og omstillingsprosesser - en drøfting med utgangspunkt i empiriske data fra fiskeforedling og økonomisk organisasjonsteori
Norske silde-eksportørers forventninger til østeuropeiske markeder
Råvareproduksjon og markedsmakt – utfordringer for norsk fiskerinæring
Norvestrussisk fiskerinæring – en fortsatt leverandør av råstoff til norsk fiskerinæring eller en fremtidig konkurrent?
Markedsføring i Kina
Seasonal changes in food consumption and growth of Arctic charr, Salvelinus alpinus (L.), exposed to either simulated natural or a 12:12 LD photoperiod at constant water temperature
Journal of Fish Biology, 1996 Vitenskapelig artikkel
Evaluation of carrot varieties for production of deep fried carrot chips: 2. Sensory aspects
Food Research International, 1995 Vitenskapelig artikkel
Roll-in shortenings effects on Danish pastries sensory properties studied by principal component analysis
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 1995 Vitenskapelig artikkel
Fant 4448 publikasjoner. Vise side 440 av 445: