Fant 6339 publikasjoner.
Teaching protein futures — A cross-disciplinary approach
2024 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Nutritional value of Ethyl Ester oils in fish diets: A review on their potential impact on growth and health
2024 Nofimas rapportserie
Improving sensory quality and properties of stirred high-protein yogurts with a rotor/stator device
International Dairy Journal, 2024 Vitenskapelig artikkel
Data fusion strategies for the integration of diverse non-destructive spectral sensors (NDSS) in food analysis
TrAC. Trends in analytical chemistry, 2024 Vitenskapelig artikkel
Seasonal Variation in the Element Composition of Dried, Powdered Green Sea Urchin (Strongylocentrotus droebachiensis) from Northern Norway
Sustainability, 2024 Vitenskapelig artikkel
Protein enrichment of the red macroalga Palmaria palmata using pulsed electric field and enzymatic processing
Journal of Applied Phycology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Breaking down barriers: live or dehydrated dietary whole black soldier fly larvae supplementation in slow growing chickens preserve meat quality and sensory traits
Poultry Science, 2024 Vitenskapelig artikkel
Is Pulsed Electric Field (PEF) a Useful Tool for the Valorization of Solid and Liquid Sea Bass Side Streams?: Evaluation of Nutrients and Contaminants
Food and Bioprocess Technology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Chasing the chill: Unveiling the dynamic flavors and textures of ice cream formulations
Journal of texture studies, 2024 Vitenskapelig artikkel
Kartlegging av konsekvenser ved bortfall av MSC-sertifikat – Faglig sluttrapport
Antioxidant Marine Hydrolysates Isolated from Tuna Mixed Byproducts: An Example of Fishery Side Streams Upcycling
Antioxidants, 2024 Vitenskapelig artikkel
When all you have is a hammer - integration challenges in coastal zone planning
Maritime Studies, 2024 Vitenskapelig artikkel
Evaluating a crowding intensity scale and welfare indicators for Atlantic salmon in sea cages
Aquaculture Reports, 2024 Vitenskapelig artikkel
Diversification of marine aquaculture in Norway under climate change
Aquaculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Kongekrabbe og omsetningskrav – Ulike modeller for fordeling i den kvoteregulerte fangsten
Gene Expression and Phenotypic Assessment of Egg Quality across Developmental Stages of Atlantic Cod throughout the Spawning Season
International Journal of Molecular Sciences, 2024 Vitenskapelig artikkel
Industrial Buyers’ Food Neophobia–A Barrier to Market Entry? A Case Study of Introducing Lumpfish to South Korea and Vietnam
Journal of East-West Business, 2024 Vitenskapelig artikkel
Markedstilpasset norsk mathveteproduksjon: Tilpasninger i klasseinndelingen for å øke utnyttelsen av norsk mathvete
2024 Rapport
Consumer intention to buy products containing fish with better welfare: the role of empathy in an extended value–belief–norm model
British Food Journal, 2024 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6339 publikasjoner. Vise side 1 av 317: