Fant 6568 publikasjoner.
Qualifying the design of a floating closed- containment fish farm using computational fluid dynamics
Biosystems Engineering, 2018 Vitenskapelig artikkel
The performance of inkjet-printed copper acetate based hydrogen sulfide gas sensor on a flexible plastic substrate - varying ink composition and print density
Applied Surface Science, 2018 Vitenskapelig artikkel
Photothermally Responsive Inks for Inkjet‐Printing Secure Information
Particle & Particle Systems Characterization, 2018 Vitenskapelig artikkel
Predicting mixed-meal measured glycaemic index in healthy subjects
European Journal of Nutrition, 2018 Vitenskapelig artikkel
Raman spectroscopy for quantification of residual calcium and total ash in mechanically deboned chicken meat
Food Control, 2019 Vitenskapelig artikkel
Feed-Forward Prediction of Product Qualities in Enzymatic Protein Hydrolysis of Poultry By-Products: a Spectroscopic Approach
Food and Bioprocess Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Myogenesis-Methods and Protocols
2018 Fagbok
A concise guide to active agents for active food packaging
Trends in Food Science & Technology, 2018 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Kjempedurum
Baker og Konditor, 2018 Fagartikkel
Hvilke temaer er viktigst for bærekraft i havbruk?
Norsk Sjømat, 2018 Fagartikkel
Lovende resultater for automatiske sløye- og innveiingssystem for hvitfisk
Naturlig utvalg for økt motstandskraft mot Gyrodactylus salaris hos laks i infiserte vassdrag
2018 Nofimas rapportserie
The effects of carbon dioxide on growth performance, welfare, and health of Atlantic salmon post-smolt (Salmo salar) in recirculating aquaculture systems
Aquaculture, 2019 Vitenskapelig artikkel
Impact of Reduced Dietary Levels of Eicosapentaenoic Acid and Docosahexaenoic Acid on the Composition of Skin Membrane Lipids in Atlantic Salmon (Salmo salar L.)
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2018 Vitenskapelig artikkel
Detection of runs of homozygosity in Norwegian Red: Density, criteria and genotyping quality control
Acta agriculturæ Scandinavica. Section A, Animal science, 2018 Vitenskapelig artikkel
Improved Microbial Control of CO2 Packaged Salmon Fillets Compared to Whole, Gutted Salmon
Advances in Food Processing and Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Communicating packaging functionality for food waste reduction influence consumer choices
2018 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Genomic analysis of Sparus aurata reveals the evolutionary dynamics of sex-biased genes in a sequential hermaphrodite fish.
Communications Biology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Intake of baked cod fillet resulted in lower serum cholesterol and higher long chain n-3 PUFA concentrations in serum and tissues in hypercholesterolemic obese Zucker fa/fa rats
Nutrients, 2018 Vitenskapelig artikkel
Strukturelle endringer i fiskeindustrien. Drivkrefter og konsekvenser
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6568 publikasjoner. Vise side 95 av 329: