Fant 6675 publikasjoner.
Strengthening policy action to tackle social acceptability issues in European aquaculture
ICES Journal of Marine Science, 2025 Vitenskapelig artikkel
Local inflammation at the salmon louse (Lepeophtheirus salmonis) attachment site contributes to copepodid rejection in coho salmon (Oncorhynchus kisutch)
Cell and Tissue Research, 2025 Vitenskapelig artikkel
Oppdrettstorsk – status og utfordringer
2025 Nofimas rapportserie
Protein fractionation by microfiltration of goat milk: Influence on proteolysis, metabolites and sensory characteristics of cheeses produced throughout lactation
International Dairy Journal, 2025 Vitenskapelig artikkel
Upcycling Food Chain Side Streams into Wholly Biobased Surfactants
ACS Sustainable Chemistry and Engineering, 2025 Vitenskapelig artikkel
The effect of weather conditions from heading to harvest on gluten quality of spring wheat – A study of historical data 2005–2022
Journal of Cereal Science, 2025 Vitenskapelig artikkel
FishPoll – a serious game about sharing moving fish stocks under climate change
Frontiers in Marine Science, 2025 Vitenskapelig artikkel
Kvalitetskriterier for rensefisk og effekten av stamfiskerernæring - CleanLifeCycle
2025 Rapport
Restaurering av tareskog i Norge — Rapport I - Statusrapport
Is it the name, or is it the impact? A sensory and consumer science changing with the times
Food Quality and Preference, 2025 Vitenskapelig artikkel
The impact of indoor biofloc-based system on water quality, growth, and disease resistance of black tiger shrimp
Aquacultural Engineering, 2025 Vitenskapelig artikkel
Strategic Considerations in Designing Food Solutions for Seniors
Foods, 2025 Vitenskapelig artikkel
Subchilling of brown trout (Salmo trutta) with refrigerated seawater and subsequent effects on its quality and shelf life
Scientific Reports, 2025 Vitenskapelig artikkel
Protocol: Assessment of the shelf-life for table eggs
VKM Bulletin, 2025 Fagartikkel
Definitions of ultra-processed foods beyond NOVA: a systematic review and evaluation
Food & Nutrition Research (FNR), 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Etylen - positive og negative konsekvenser for norske epler
Norsk frukt og bær, 2025 Fagartikkel
A feasibility study on Oat concentrates as a single source of protein for production of meat analogues
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2025 Vitenskapelig artikkel
The interplay of different sensory attributes in lingonberry nectars with sucrose and high intensity sweeteners
Applied Food Research, 2025 Vitenskapelig artikkel
Side-Stream Based Marine Solubles From Atlantic Cod (Gadus morhua) Modulate Appetite and Dietary Nutrient Utilization in Atlantic Salmon (Salmo salar L.) and can Replace Fish Meal
Aquaculture Nutrition, 2025 Vitenskapelig artikkel
Norwegian Vegetables for Plant-Based Food: Understanding Challenges and Opportunities in the Vegetable Value Chain
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6675 publikasjoner. Vise side 8 av 334: