Fant 6675 publikasjoner.
Genetic analysis of individual feed intake and efficiency in Atlantic salmon smolts using X-ray imaging
Aquaculture, 2025 Vitenskapelig artikkel
Extending the Shelf-Life of Live Clams, Venerupis corrugata—Important Aspects of Current Packaging and Advances in Modified Atmosphere Packaging
Foods, 2025 Vitenskapelig artikkel
Overview of clams packaging systems sustainability
Trends in Food Science & Technology, 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Flåtens ringvirkninger - Verdiskaping og ringvirkninger fra den norske fiskeflåten i 2023
2025 Nofimas rapportserie
Benchtop Diffusion Tensor Imaging for Characterization in Food Science
Magnetic Resonance in Chemistry, 2025 Vitenskapelig artikkel
Utløsning av cnidoblaster hos maneter ved bruk av elektrisk strøm
Understanding the Impact of Drying on the Optical Properties of Cured Muscle Tissue: A Case Study of Dried Salt-Cured Cod
Food and Bioprocess Technology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Three reasons why food system transformations are contested, and why food system scientists and policymakers should care
Frontiers in Sustainable Food Systems, 2025 Vitenskapelig artikkel
Can eco-labels tune a supply chain? The case of MSC-certified haddock from Norway
Ecological Economics, 2025 Vitenskapelig artikkel
The Local Turn in a Global Sea: Identifying Sustainability Trade-Offs in Regionalized Marine Aquaculture Systems
Reviews in Aquaculture, 2025 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Fermentation of sugar kelp (Saccharina latissima): exploring the potential of the kelp’s native microbiota as starter culture and the microbiological food safety of fermented products
Frontiers in Food Science and Technology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Strengthening policy action to tackle social acceptability issues in European aquaculture
ICES Journal of Marine Science, 2025 Vitenskapelig artikkel
Final report:"ClimAqua"
An interdisciplinary approach to detect and grade ‘Mushy Halibut Syndrome’ in fillets of Greenland halibut (Reinhardtius hippoglossoides)
Journal of Food Measurement and Characterization, 2025 Vitenskapelig artikkel
Biophysical factors, environmental regulations, and profit deviations: The case of salmon farming companies
Application of R-phycoerythrin of different purities from Furcellaria lumbricalis in extruded food products
Food Research International, 2025 Vitenskapelig artikkel
AP2. Metoder for dekontaminering av Listeria på laks og lakseprodukter
Early detection and population dynamics of Listeria monocytogenes in naturally contaminated drains from a meat processing plant
Frontiers in Microbiology, 2025 Vitenskapelig artikkel
A toolkit for facilitating markerless integration of expression cassettes in Komagataella phaffii via CRISPR/Cas9
Microbial Cell Factories, 2025 Vitenskapelig artikkel
Consumer perceptions of sustainability towards ingredients, packaging, labelling, and storage conditions in milk, burger products, and plant-based alternatives: A study in Sweden and Italy
Future Foods, 2025 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6675 publikasjoner. Vise side 6 av 334: