Fant 6675 publikasjoner.
Effects of dietary zinc on growth, bone-related genes expression and skeletal anomalies in gilthead seabream (Sparus aurata) larvae
Aquaculture, 2025 Vitenskapelig artikkel
Molecular regulation of cardiomyocyte functions by exogenous hydrogen sulphide in Atlantic salmon (Salmo salar)
Genomics, 2025 Vitenskapelig artikkel
Quality parameters and storage stability of the Norwegian red sea cucumber (Parastichopus tremulus)
Food Bioscience, 2025 Vitenskapelig artikkel
The nasal microbiota of two marine fish species: diversity, community structure, variability, and first insights into the impacts of climate change-related stressors
FEMS Microbiology Ecology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Mange utfordringer for makrellen - men næringen klarer seg bra, foreløpig...
Norsk Sjømat, 2025 Fagartikkel
Dekontaminering av Listeria på laks og ørret
2025 Nofimas rapportserie
Robust and Unified Semi-Supervised Unmixing of Hyperspectral Imaging for Linear and Multilinear Models
IEEE Access, 2025 Vitenskapelig artikkel
Bioactive peptides from salmon aquaculture processing by-product affect growth performance, plasma biochemistry, gut health, and stress resistance of gilthead seabream (Sparus aurata)
Aquaculture Reports, 2025 Vitenskapelig artikkel
Interaction between dietary saturated fatty acids and cholesterol on mineral and fatty acid availability and postprandial lipids absorption kinetics in Atlantic salmon (Salmo salar)
Forvaltning av samlet påvirkning på natur i nord: Krav, føringer, praksis og utfordringer
Impact on lipid profile and influence on sensory, texture and structural properties when replacing saturated fats with rapeseed oil in Frankfurter-type sausages
European Food Research and Technology, 2025 Vitenskapelig artikkel
Editorial: Food production potential in the changing ocean
Frontiers in Marine Science, 2025 Leder
First-principles methodology for developing robust NIR spectroscopic solutions for real-world applications
Proceedings of SPIE, the International Society for Optical Engineering, 2025 Vitenskapelig artikkel
Preventing Illegal Enterprise in the Norwegian Fisheries Industry
European Journal on Criminal Policy and Research, 2025 Vitenskapelig artikkel
Dietary Content of Plant Ingredients and Phospholipids Affects Astaxanthin Utilization and Lipid Deposition in Atlantic Salmon (Salmo salar L.)
Aquaculture Nutrition, 2025 Vitenskapelig artikkel
A Perspective of Upcycled Food by Norwegian Consumers: The Meaning Without the Word
Journal of International Food & Agribusiness Marketing, 2025 Vitenskapelig artikkel
Detection and quantification of pork adulteration in beef meatballs with Raman spectroscopy and near infrared spectroscopy
Spectrochimica Acta Part A - Molecular and Biomolecular Spectroscopy, 2025 Vitenskapelig artikkel
Hyperspectral detection of blood and melanin defects in salmon fillets
Valideringsrapport - Analyse av tryptofan ved bruk av Waters ACQUITY UPLC/ Waters AccQ•Tag Ultra etter basisk hydrolyse
Comparative analysis of pre-treatment strategies and bacterial strain efficiency for improvement of feather hydrolysis
Microbial Cell Factories, 2025 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6675 publikasjoner. Vise side 7 av 334: