Fant 6244 publikasjoner.
Kvalitetsutfordringer på stor snurrevadtorsk - årsaker og mulige tiltak
2024 Nofimas rapportserie
Product forms and price transmission in major European salmon markets
Aquaculture, 2023 Vitenskapelig artikkel
Den nye maten dyrkes i laboratoriet
2023 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Dietary intake of micronized avian eggshell membrane in aged mice reduces circulating inflammatory markers, increases microbiota diversity, and attenuates skeletal muscle aging
Frontiers in Nutrition, 2024 Vitenskapelig artikkel
Gradually decreasing daylength after smoltification induced by “winter signal“ reduced sexual maturation in male Atlantic salmon
Frontiers in Aquaculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Current and Expected Trends for the Marine Chitin/Chitosan and Collagen Value Chains
Marine Drugs, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Polychaete (Alitta virens) meal inclusion as a dietary strategy for modulating gut microbiota of European seabass (Dicentrarchus labrax)
Frontiers in Immunology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Smoltification, seawater performance, and maturation in Atlantic salmon (Salmo salar) fed different fat levels
Inter seasonal validation of non-contact NIR spectroscopy for measurement of total soluble solids in high tunnel strawberries
Spectrochimica Acta Part A - Molecular and Biomolecular Spectroscopy, 2024 Vitenskapelig artikkel
Making CO2 a ResourceThe Interplay Between Research, Innovation and Industry
2024 Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Veileder: Bruk av helgenomsekvensering for forebygging og kontroll av Listeria monocytogenes i matindustrien
Legal Regulation of Whole Genome Sequencing of Listeria monocytogenes in the Food Industry: Challenges, Attitudes, Possibilities
2024 Rapport
Is the winter period a severe bottleneck of anadromous riverine Arctic charr parr?
Ecology of Freshwater Fish, 2009 Vitenskapelig artikkel
Fangstskadevurdering av snurrevadfisk
Environmental values and self-identity as a basis for identifying seaweed consumer segments in the UK
British Food Journal, 2023 Vitenskapelig artikkel
Knowledge bases, innovation and sustainability - When tradition meets novelty in the food industry
Trends in Food Science & Technology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Diverse Transcriptome Responses to Salinity Change in Atlantic Cod Subpopulations
Cells, 2023 Vitenskapelig artikkel
Assessing economic methodology of marine ecosystem services. Deliverable No. 7.5
2023 Rapport
Socio-economic impact assessment of CSs of new/emerging LTS aquaculture. Deliverable D7.4
Good practice for policy development for low-trophic level aquaculture. Deliverable D8.5
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6244 publikasjoner. Vise side 4 av 313: