Fant 6556 publikasjoner.
Dynamic host-bacteria interactions during an acidotic state induction
Environmental Microbiology Reports, 2011 Vitenskapelig artikkel
Development and assessment of oligonucleotide microarrays for Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Comparative Biochemistry and Physiology - Part D:Genomics and Proteomics, 2011 Vitenskapelig artikkel
Consumers' acceptance of innovations in dry-cured ham Impact of reduced salt content, prolonged aging time and new origin
Food Quality and Preference, 2011 Vitenskapelig artikkel
Co-production and time use. Influence on product evaluation
Appetite, 2011 Vitenskapelig artikkel
Solubility, absorption and desorption of carbon dioxide in chicken breast fillets
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2010 Vitenskapelig artikkel
The Use of Chemometrics to Analyse Protein Patterns from Gel Electrophoresis
Acta Chromatographica, 2011 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Oxidative Stability of Polyunsaturated Edible Oils Mixed With Microcrystalline Cellulose
Journal of the American Oil Chemists Society, 2011 Vitenskapelig artikkel
A comparative study of clinical manifestations, haematological and serological responses after experimental infection with Anaplasma phagocytophilum in two Norwegian sheep breeds
Acta Veterinaria Scandinavica (AVS), 2011 Vitenskapelig artikkel
Development of gut microbiota in infants not exposed to medical interventions
APMIS - Journal of Pathologiy, Microbiology and Immunology, 2011 Vitenskapelig artikkel
Restricting imports to the Russian food market: simply an act of protectionism?
Post-Communist Economies, 2010 Vitenskapelig artikkel
Bedøvingsmetoder ved slakting av laksefisk
Norsk Veterinærtidsskrift, 2010 Vitenskapelig artikkel
Do fluctuations in input impact industry structure?
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2011 Vitenskapelig artikkel
Metodeutvikling for måltidsopplevelse - Sluttrapport
2011 Rapport
Effects of feed processing conditions and acid salts on nutrient digestibility and physical quality of soy-based diets for Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture Nutrition, 2012 Vitenskapelig artikkel
Genetic parameters of fat quality in pigs measured by near-infrared spectroscopy
Animal, 2011 Vitenskapelig artikkel
Nutritional responses in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed diets with different physical qualities at stable or variable environmental conditions
Aquaculture Nutrition, 2011 Vitenskapelig artikkel
Propidium monoazide combined with real-time quantitative PCR underestimates heat-killed Listeria innocua
Journal of Microbiological Methods, 2011 Vitenskapelig artikkel
A HACCP plan for mycotoxigenic hazards associated with dry-cured meat production processes
Food Control, 2011 Vitenskapelig artikkel
Unveiling an abundant core microbiota in the human adult colon by a phylogroup-independent searching approach
The ISME Journal, 2011 Vitenskapelig artikkel
Effect of stachyose, raffinose and soya-saponins supplementation on nutrient digestibility, digestive enzymes, gut morphology and growth performance in Atlantic salmon (Salmo salar, L)
Aquaculture, 2011 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 269 av 328: