Fant 6559 publikasjoner.
Relations between muscle pH and flesh color of Atlantic halibut
Journal of Food Science, 2009 Vitenskapelig artikkel
Lactic acid fermentation reduces acrylamide formed during production of fried potato products
Aspects of Applied Biology, 2009 Vitenskapelig artikkel
Population structure and genetic variation of lane snapper (Lutjanus synagris) in the northern Gulf of Mexico
Marine Biology, 2009 Vitenskapelig artikkel
A novel approach for subsurface through-skin analysis of salmon using spatially offset raman spectroscopy (sors)
Applied Spectroscopy, 2014 Vitenskapelig artikkel
Nytt utstyr - bedre utnyttelse av kornet
Baker og Konditor, 2014 Fagartikkel
Food quality and safety issues in the priority areas within MoniQA
Quality Assurance and Safety of crops & foods, 2009 Vitenskapelig artikkel
Combined airborne profiling over Fram Strait sea ice: Fractional sea-ice types, albedo and thickness measurements
Cold Regions Science and Technology, 2009 Vitenskapelig artikkel
Alternative methods for combining design variables and consumer preference with information about attitudes and demographics in conjoint analysis
Food Quality and Preference, 2010 Vitenskapelig artikkel
Urapportert fiske i torskefiskeriene – resultater fra spørreundersøkelse om juks
2014 Nofimas rapportserie
Microbes versus microbes: Control of pathogens in the food chain
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2014 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Lønnsomhet i nordnorske aktivitetsturismebedrifter
A standardised static in vitro digestion method suitable for food-an international consensus
Food & Function, 2014 Vitenskapelig artikkel
Predicting the concentration of verotoxin-producing Escherichia coli bacteria during processing and storage of fermented raw-meat sausages
Applied and Environmental Microbiology, 2014 Vitenskapelig artikkel
Reducing Climate Impact from Fisheries. A Study of Fisheries Management and Fuel Tax Concessions in the Nordic Countries
2014 Rapport
Prolonged shelf life and reduced drip loss of chicken filets by the use of carbon dioxide emitters and modified atmosphere packaging
Journal of Food Protection, 2014 Vitenskapelig artikkel
Effect of Different Packaging Methods on Quality and Shelf Life of Fresh Reindeer Meat
Packaging technology & science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Soft texture of Atlantic salmon fillets is associated with glycogen accumulation
PLOS ONE, 2014 Vitenskapelig artikkel
Heterologous protein secretion in lactobacilli with modified pSIP vectors
Estimation of surface temperature and thermal load in short-time heat treatment of surimi through reflectance spectroscopy and heat transfer modeling
Journal of Food Engineering, 2014 Vitenskapelig artikkel
Hamburger hazards and emotions
Appetite, 2014 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 216 av 328: