Fant 6676 publikasjoner.
Consumer intention to buy products containing fish with better welfare: the role of empathy in an extended value–belief–norm model
British Food Journal, 2024 Vitenskapelig artikkel
Testing av rekeskallmel i torskefôr – Faglig sluttrapport
2024 Nofimas rapportserie
CRISPR-Cas9/Cas12a-based genome editing in Atlantic cod (Gadus morhua)
Aquaculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Industrial CO2 capturing by mass cultivation of microalgae (diatoms): Processes, sustainability and applications
2024 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
IoT expectations and challenges in monitoring the bio-reactors
Towards sustainable water disinfection with peracetic acid in aquaculture: A review
Reviews in Aquaculture, 2024 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Institutional food safety risk communication – A self-evaluation tool and its interpretation
Trends in Food Science & Technology, 2024 Vitenskapelig artikkel
SeaMark Deliverable 7.3: Initial assessment of market potential
2024 Rapport
Critical review of cultivated meat from a Nordic perspective
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Delrapport 2: Nye metoder og teknologier
Update on assessment of risk of introduction of Echinococcus multilocularis to mainland Norway
VKM Report, 2024 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Exploring land use conflicts arising from economic activities and their impacts on local communities in the European Arctic
Journal of Land Use Science, 2024 Vitenskapelig artikkel
Evaluering av fangstskader ved bruk av hyperspektral avbildning
Exploring food and beverage pairing from a cross-cultural projective mapping
Food Research International, 2024 Vitenskapelig artikkel
The First Report of Cod Gill Poxvirus in Gills of Atlantic Cod (Gadus morhua L.) Suffering From Cardiorespiratory Disease
Journal of Fish Diseases, 2024 Vitenskapelig artikkel
From laboratory to industrial use: Understanding process variation during enzymatic protein hydrolysis with dry film fourier-transform infrared spectroscopy
Food Control, 2024 Vitenskapelig artikkel
AP3. Skånsomme metoder for reduksjon av Listeria på laks og ørret - Effekt på farge og tekstur
Fasting and its implications for fish welfare in Atlantic salmon aquaculture
Protein enrichment of the red macroalga Palmaria palmata using pulsed electric field and enzymatic processing
Journal of Applied Phycology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Internasjonale utviklingstrekk i plomme- og aprikosproduksjon
Norsk frukt og bær, 2024 Fagartikkel
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6676 publikasjoner. Vise side 17 av 334: