Fant 6675 publikasjoner.
Evaluating Atlantic Salmon (Salmo salar) as a Natural or Alternative Host for Piscine Myocarditis Virus (PMCV) Infection
Pathogens, 2024 Vitenskapelig artikkel
Identification of haplotypes associated with resistance to Fusarium graminearum in spring oat (Avena sativa L.)
Plant Breeding, 2024 Vitenskapelig artikkel
Calibration transfer between different spectrometers by wavelength correspondence
Vibrational Spectroscopy, 2024 Vitenskapelig artikkel
Innovasjon og økologi i det norske matsystemet -Teorien fra Joseph Schumpeter og effekten fra Rudolf Steiner
Fordi du bryr deg - Et magasin fra Debio, 2024 Fagartikkel
Gene Expression and Phenotypic Assessment of Egg Quality across Developmental Stages of Atlantic Cod throughout the Spawning Season
International Journal of Molecular Sciences, 2024 Vitenskapelig artikkel
Feasibility of In Vivo Semen Collection and Description of the Morphology and Ultrastructure of the Spermatozoa of Arapaima gigas (Schinz, 1822)
Fishes, 2024 Vitenskapelig artikkel
The quality of frozen–thawed Atlantic salmon (Salmo salar L.) fillets as affected by sub-chilling before freezing
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2024 Vitenskapelig artikkel
Morphology, processing attributes, fatty acid, and amino acid composition in cooked leg meat and raw hepatopancreas of juvenile male red king crab (Paralithodes camtschaticus) after 12 months of live holding
Journal of Food Composition and Analysis, 2024 Vitenskapelig artikkel
Industry-specific impacts of global drivers in the European Arctic
Journal of Land Use Science, 2024 Vitenskapelig artikkel
Mucosal organs exhibit distinct response signatures to hydrogen sulphide in Atlantic salmon (Salmo salar)
Ecotoxicology and Environmental Safety, 2024 Vitenskapelig artikkel
The antimicrobial and photothermal response of copper sulfide particles with distinct size and morphology
Nano-Structures & Nano-Objects, 2024 Vitenskapelig artikkel
Kartlegging av konsekvenser ved bortfall av MSC-sertifikat – Faglig sluttrapport
2024 Nofimas rapportserie
Processing of sugar kelp: Effects on mass balance, nutrient composition, and color
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2024 Vitenskapelig artikkel
Metoder for påvisning av Listeria i mat og produksjonsmiljø – Faglig sluttrapport
Dietary intake of micronized avian eggshell membrane in aged mice reduces circulating inflammatory markers, increases microbiota diversity, and attenuates skeletal muscle aging
Frontiers in Nutrition, 2024 Vitenskapelig artikkel
Environmental Sustainability, Food Quality and Convertibility of Bio-Based Barrier Coatings for Fibre-Based Food Packaging: A Semisystematic Review
Packaging technology & science, 2024 Vitenskapelig artikkel
Antioxidant Marine Hydrolysates Isolated from Tuna Mixed Byproducts: An Example of Fishery Side Streams Upcycling
Antioxidants, 2024 Vitenskapelig artikkel
Rheological properties influence on the electrospinning of caseinate for loading with antioxidant rosemary extract
Food Hydrocolloids, 2024 Vitenskapelig artikkel
Can children and artificial intelligence be sources of ideas for school meal preparations based on whole food utilization?
Food Quality and Preference, 2024 Vitenskapelig artikkel
Prediction of extruded aquafeed physical quality parameters through a dough viscosity model
Journal of food process engineering, 2024 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6675 publikasjoner. Vise side 15 av 334: