Fant 6567 publikasjoner.
Validated method for the characterization and quantification of extractable and nonextractable ellagitannins after acid hydrolysis in pomegranate fruits, juices, and extracts
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2015 Vitenskapelig artikkel
Antimicrobial resistance and residues in the EU – current situation and possible countermeasures, emphasis on Campylobacter and Salmonella
Quality Assurance and Safety of crops & foods, 2016 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Fermented and ripened fish products in the northern European countries
Journal of Ethnic Foods, 2015 Vitenskapelig artikkel
Immunomodulation of monocytes by probiotic and selected lactic acid bacteria
Probiotics and Antimicrobial Proteins, 2015 Vitenskapelig artikkel
1st year report; the Sunniva Project. Sustainable food production through quality optimized raw-material production and processing technologies for premium quality vegetable products and generated by-products
2015 Nofimas rapportserie
Bringebær og farge
Norsk frukt og bær, 2015 Fagartikkel
Proteomanalyse: To-dimensjonal gelelektroforese av Nordsjøsild i forhold til modningstid
Hurtigmetode for måling av enzymaktivitet basert på viskositetsmålinger
Stamfiskforvaltning og avlsstrategier for rognkjeks (Cyclopterus lumpus. Arbeidspakke 5 i strategisk institutt satsing (SIS) prosjektet om rognkjeks
Utilisation of feed resources in production of Atlantic salmon (Salmo salar) in Norway
Aquaculture, 2015 Vitenskapelig artikkel
Modeling target group heterogeneity in experimental consumer studies
Food Quality and Preference, 2015 Vitenskapelig artikkel
Polyphenol-rich juices reduce blood pressure measures in a randomised controlled trial in high normal and hypertensive volunteers
British Journal of Nutrition, 2015 Vitenskapelig artikkel
Trenger laks vannløselige komponenter i fôret?
Norsk Fiskeoppdrett, 2015 Fagartikkel
Access to aquaculture sites: A wicked problem in Norwegian aquaculture development
Maritime Studies, 2015 Vitenskapelig artikkel
Feed intake and nutrient digestibility and retention in Atlantic salmon fed diets with different physical pellet quality. A CREATE project
Forlengelse av prerigortid for laks ved superkjøling
2015 Rapport
The significance of clean and dirty animals for bacterial dynamics along the beef chain
International journal of food microbiology, 2015 Vitenskapelig artikkel
High nutrient availability reduces the diversity and stability of the equine caecal microbiota
Microbial Ecology in Health and Disease, 2015 Vitenskapelig artikkel
The effects of different hygiene procedures in reducing bacterial contamination in a model domestic kitchen
Journal of Applied Microbiology, 2015 Vitenskapelig artikkel
Disease Resistant Fish and Shellfish Are within Reach: A Review
Journal of Marine Science and Engineering, 2015 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 147 av 329: