Fant 6559 publikasjoner.
Transportsystemer for kråkeboller - for land, sjø og luft (Aktivitet A6.4.1 i NPS URCHIN prosjekt)
2018 Nofimas rapportserie
MA-packages in simulated retail conditions maintained sweet cherry fruit quality
Acta Horticulturae, 2018 Vitenskapelig artikkel
Planteproteintrenden i Norge - markedsoversikt og fremtidsperspektiver
Mineral nutrition and bone health in salmonids
Reviews in Aquaculture, 2018 Vitenskapelig artikkel
Influence of oat components on lipid digestion using an in vitro model: Impact of viscosity and depletion flocculation mechanism
Food Hydrocolloids, 2018 Vitenskapelig artikkel
Svedjerug
Baker og Konditor, 2018 Fagartikkel
Fangstreguleringer, driftsmønster og råstoffkvalitet
Norsk Sjømat, 2011 Fagartikkel
Effect of drying and extrusion processing on physical and nutritional characteristics of bilberry press cake extrudates
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2018 Vitenskapelig artikkel
The components of a food traceability system
Trends in Food Science & Technology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Application of sequential and orthogonalised-partial least squares (SO-PLS) regression to predict sensory properties of Cabernet Sauvignon wines from grape chemical composition
Food Chemistry, 2018 Vitenskapelig artikkel
How good are ideas identified by an automatic idea detection system?
Creativity and Innovation Management, 2018 Vitenskapelig artikkel
When the choice of the temporal method does make a difference: TCATA, TDS and TDS by modality for characterizing semi-solid foods
Food Quality and Preference, 2018 Vitenskapelig artikkel
What is dominance? An exploration of the concept in TDS tests with trained assessors and consumers
Forbedring av kongekrabbeteine for et mer selektivt og bærekraftig krabbefiske. Faglig sluttrapport
Packaging Strategies That Save Food: A Research Agenda for 2030
Journal of Industrial Ecology, 2018 Vitenskapelig artikkel
A Guide to the Sea Urchin Reprodctive Cycle and Staging Sea Urchin Gonad Samples - Second Edition
Listeria monocytogenes strains show large variations in competitive growth in mixed culture biofilms and suspensions with bacteria from food processing environments
International journal of food microbiology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Arktis som en matproduserende region. Status i fem arktiske land
Intake of vegetables and vegetable pigments during a lunch meal in Norwegian canteens with salad bars
Journal of Food, Agriculture and Environment (JFAE), 2018 Vitenskapelig artikkel
CtrlAQUA - Annual Report 2017 - CtrlAQUA - Centre for Closed-Containment Aquaculture
2018 Rapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 99 av 328: