Fant 6581 publikasjoner.
Low-concentration salting of cod loins: The effect on biochemical properties and predicted water retention during heating
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2020 Vitenskapelig artikkel
Påvirker norske kjøtt-råvarer risikoen for kreft?
Kjøttbransjen, 2019 Fagartikkel
Cod protein powder lowered serum nonesterified fatty acids and increased total bile acid concentrations in healthy, lean, physically active adults: A randomized double-blind study
Food & Nutrition Research, 2019 Vitenskapelig artikkel
Standardized IMGT nomenclature of Salmonidae IGH genes, the paradigm of Atlantic salmon and rainbow trout: from genomics to repertoires
Frontiers in Immunology, 2019 Vitenskapelig artikkel
A solution to the fight against Listeria?
New Food Magazine, 2019 Fagartikkel
I SeaPack-prosjektet er målet å bidra til redusert miljøbelastning
Tekfisk, 2019 Fagartikkel
Visualization Support for Design of Manufacturing Systems and Prototypes – Lessons Learned from Two Case Studies
Procedia CIRP, 2019 Vitenskapelig artikkel
Har antall perforeringer i kasseforingen til gulrot betydning for kvaliteten?
Gartneryrket, 2019 Fagartikkel
Driftsundersøkelsen i fiskeindustrien – Driftsårene 2016 og 2017
2019 Nofimas rapportserie
Assessing the effectiveness of an electrical stunning and chilling protocol for the slaughter of Atlantic mackerel (Scomber scombrus)
PLOS ONE, 2019 Vitenskapelig artikkel
Genetisk karakterisering av omega-3 fettsyrer i filet av atlantisk laks (Salmo salar L.)
2019 Doktorgradsavhandling
Industrial storage of root vegetables: Energy and quality aspects of existing cold-storages
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
The long-chain monounsaturated cetoleic acid improves the efficiency of the n-3 fatty acid metabolic pathway in Atlantic salmon and human HepG2 cells
British Journal of Nutrition, 2019 Vitenskapelig artikkel
The possible involvement of oxidative stress in the oocyte ageing process in goldfish Carassius auratus (Linnaeus, 1758)
Scientific Reports, 2019 Vitenskapelig artikkel
Interaction between dietary fatty acids and genotype on immune response in Atlantic salmon (Salmo salar) after vaccination: A transcriptome study
n-3 canola oil effectively replaces fish oil as a new safe dietary source of DHA in feed for juvenile Atlantic salmon
Auksjon eller kontrakt? Råfisklagets omsetning av ombordfryst hvitfisk
Norsk Sjømat, 2019 Fagartikkel
The paradox of openness: The case of EU Novel Food policy and patents
The Arctic as a Food Producing Region. Final Project Report Prepared for the Arctic Council’s Sustainable Development Working Group
2019 Rapport
Regulating innovation - Novel Food policy and openness
2018 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6581 publikasjoner. Vise side 80 av 330: