Fant 6583 publikasjoner.
Sensory Assessment of Fish and Chicken Protein Hydrolysates. Evaluation of NMR Metabolomics Profiling as a New Prediction Tool
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Fremtiden for bærekraftig og sunt plantebasert protein i Norge: En scenariotilnærming
2020 Nofimas rapportserie
Bioactive compounds and color of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) purees as affected by heat treatment and high-pressure homogenization
International journal of food properties, 2020 Vitenskapelig artikkel
Developing a chromatic value for determining melanosis of high pressure processed snow crab (Chionoecetes opilio) clusters by digital imaging
Food Control, 2020 Short communication
Effect of freezing methods, frozen storage time, and thawing methods on the quality of mildly cooked snow crab (Chionoecetes opilio) clusters
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2020 Vitenskapelig artikkel
Valgte norske tomater fremfor importerte
Gartneryrket, 2019 Fagartikkel
Effect of chilling technologies on water holding properties and other quality parameters throughout the whole value chain: From whole fish to cold-smoked fillets of Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture, 2020 Vitenskapelig artikkel
Ringvirkninger av norsk tørrfisk- og saltfisknæring - En analyse med data for 2018, Faglig sluttrapport
Average molecular weight, degree of hydrolysis and dry-film FTIR fingerprint of milk protein hydrolysates: Intercorrelation and application in process monitoring.
Food Chemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Screening of by-products from the food industry as growth promoting agents in serum-free media for skeletal muscle cell culture.
Food & Function, 2020 Vitenskapelig artikkel
Økt konsum av sjømat i Norge. Muligheter og barrierer for norsk sjømatindustri
Effect of salt on CO2 solubility in salmon (Salmo salar L) stored in modified atmosphere
Journal of Food Engineering, 2020 Vitenskapelig artikkel
Assessment of Astaxanthin Accumulation in Hepatocytes of Atlantic Salmon Fed Different Diets Using NMR Spectroscopy
Molecules, 2020 Vitenskapelig artikkel
Biofilms remember: Osmotic stress priming as a microbial management strategy for improving salinity acclimation in nitrifying biofilms
Water Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Effect of antioxidants on the sensory quality and physicochemical stability of Atlantic mackerel (Scomber scombrus) fillets during frozen storage
Alt på land
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2020 Vitenskapelig artikkel
CtrlAQUA - Annual Report 2019 - CtrlAqua - Centre for Closed-Containment Aquaculture
2020 Rapport
The ability of 10–11-year-old children to identify basic tastes and their liking towards unfamiliar foods
Food Quality and Preference, 2020 Vitenskapelig artikkel
Live holding of snow crab (Chionoecetes opilio) at 1 and 5 °C without feeding — Quality of processed clusters
Food Control, 2020 Vitenskapelig artikkel
Use of recycled materials as mid layer in three layered structures-new possibility in design for recycling
Journal of Cleaner Production, 2020 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 74 av 330: