Fant 6557 publikasjoner.
OPTIROT - Optimalisering av råvarer og teknikk for bedre kvalitet og redusert svinn under lagring av rotgrønnsaker.
2020 Rapport
Developing a decision support tool for heat process optimization of cod fillet. PhD thesis
2019 Doktorgradsavhandling
Temporal control of responses to chemically induced oxidative stress in the gill mucosa of Atlantic salmon (Salmo salar)
Journal of Photochemistry and Photobiology. B: Biology, 2020 Vitenskapelig artikkel
Dimensional change and cook loss during heating of fish: Problem formulation and semi-empirical modeling approach
Journal of Food Engineering, 2020 Vitenskapelig artikkel
Lamb or hogget meat – A different sensory profile? Extending the fresh meat season in Norway
Small Ruminant Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Microalgal Schizochytrium limacinum Biomass Improves Growth and Filet Quality When Used Long-Term as a Replacement for Fish Oil, in Modern Salmon Diets
Frontiers in Marine Science, 2020 Vitenskapelig artikkel
Cross-national differences in child food neophobia: A comparison of five European countries
Food Quality and Preference, 2020 Vitenskapelig artikkel
"Fisk og folk" Fiskeripolitikkens betydning for sysselsetting og bosetting i fiskeriavhengige samfunn i Norge, Island og Færøyene
2020 Nofimas rapportserie
Listeria monocytogenes biofilm removal using different commercial cleaning agents
Molecules, 2020 Vitenskapelig artikkel
Collision-free path finding for dynamic gaming and real time robot navigation
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Application of Molecular Methods in Aquaculture and Fishery
Happy New Aquatic Food Product Technology Year!
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2020 Leder
Publish or Die
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2019 Leder
An increase in impact factor for Journal of Aquatic Food Product Technology!
Editor’s Column: The Hunt for Valuable Components and Proteins from Aquatic Food Products
Matlyst med unge entreprenører
Matindustrien, 2019 Fagartikkel
Decay of peracetic acid in seawater and implications for its chemotherapeutic potential in aquaculture
Aquaculture Environment Interactions, 2020 Vitenskapelig artikkel
Physiological and flesh quality consequences of pre-mortem crowding stress in Atlantic mackerel (Scomber scombrus)
PLOS ONE, 2020 Vitenskapelig artikkel
Effect of temperature on stability of anthocyanins, ascorbic acid and color in strawberry and raspberry jams
Food Chemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Kjøling reduserer grønnfarging av potet
Matindustrien, 2020 Fagartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6557 publikasjoner. Vise side 74 av 328: