Fant 6583 publikasjoner.
Prebiotic effect of inulin-type fructans on faecal microbiota and short-chain fatty acids in type 2 diabetes: a randomised controlled trial
European Journal of Nutrition, 2020 Vitenskapelig artikkel
Bleking og vinterisering av råolje fra makrell restråstoff
2019 Nofimas rapportserie
Komponenter i råolje fra makrell restråstoff som bidrar til lukt og smak
2018 Nofimas rapportserie
Taking care of a highly valuable resource throughout the value chain - Lack of market orientation in red king crab export?
Marine Policy, 2020 Vitenskapelig artikkel
Selection for improved feed efficiency in Atlantic salmon
2020 Nofimas rapportserie
Morphomolecular alterations in the skin mucosa of Atlantic salmon (Salmo salar) after exposure to peracetic acid-based disinfectant
Aquaculture Reports, 2020 Vitenskapelig artikkel
Velferdsindikatorer for regnbueørret i oppdrett: Hvordan vurdere og dokumentere fiskevelferd
2020 Rapport
Bærekraft og innovasjon i Norsk matsystem
Design of fish processing equipment: exploring cleaning brush performance and material properties to minimize biofilm deposits. 30th CIRP Design 2020
Procedia CIRP, 2020 Vitenskapelig artikkel
Lipid deposition and mobilisation in atlantic salmon adipocytes
International Journal of Molecular Sciences, 2020 Vitenskapelig artikkel
Shelf life of cauliflower in different packages stored under two temperature regimes
2020 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Velferd hos rensefisk – operative velferdsindikatorer (OVI) – RENSVEL. Revidert utgave av rapport 12/2019
Ekstra tilskudd med astaxanthin i fôret til regnbueørret før sluttmodningen - Kvalitet på rogn og muskel
Fartøyenes fangst- og føringskapasitet og kvalitet på landet hvitfisk. Bedre kvaliteten på landinger av hvitfisk fra kystflåten
Catch me if you can: How to recapture lumpfish using light as an attractant
Aquacultural Engineering, 2020 Vitenskapelig artikkel
Hygiene i hvitfiskmottak.
Dagligvarehandelen, 2020 Fagartikkel
Matindustrien, 2020 Fagartikkel
A natural deep eutectic solvent (NADES) as potential excipient in collagen-based products
International Journal of Biological Macromolecules, 2020 Vitenskapelig artikkel
Use of spectroscopic techniques for a rapid and non-destructive monitoring of thermal treatments and storage time of sous-vide cooked cod fillets
Sensors, 2020 Vitenskapelig artikkel
Performance of Fluorescence and Diffuse Reflectance Hyperspectral Imaging for Characterization of Lutefisk: A Traditional Norwegian Fish Dish
Molecules, 2020 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 73 av 330: