Fant 6556 publikasjoner.
Effects of site, depth and sori origin on the growth and minerals composition of cultivated Saccharina latissima (Phaeophyceae) in the north of Norway
Journal of Applied Phycology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Seaweed products for the future: Using current tools to develop a sustainable food industry
Trends in Food Science & Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Kan fisk programmeres til å bli robust?
Norsk Fiskeoppdrett, 2021 Fagartikkel
Taste sensitivity and food liking in preadolescent children
2021 Doktorgradsavhandling
Fishing tactics and fish quality: The case of the coastal fishery for Atlantic cod in Norway
Fisheries Research, 2022 Vitenskapelig artikkel
Self-reported practices by Portuguese consumers regarding eggs’ safety: An analysis based on critical consumer handling points
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
Evolusjon av lakselus mot kontroll- og forebyggende tiltak
Quantitative Genetics of Smoltification Status at the Time of Seawater Transfer in Atlantic Salmon (Salmo Salar)
Frontiers in Genetics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Genomic selection for resistance to white spot syndrome virus in Pacific white shrimp
Global Seafood Alliance, 2021 Fagartikkel
Genetic Connectivity of Seamount Populations of Bluenose Warehou (Hyperoglyphe antarctica)
Frontiers in Marine Science, 2021 Vitenskapelig artikkel
Skin and bone development in Atlantic salmon (Salmo salar) influenced by hatchery environment
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Skin and vacuum packaging of portioned Atlantic salmon originating from refrigerated seawater or traditional ice storage
Food Packaging and Shelf Life, 2021 Vitenskapelig artikkel
A 95 Peptidstørrelsesfordeling – Validering ny kolonne
2021 Nofimas rapportserie
Physiological response and survival of Atlantic mackerel exposed to simulated purse seine crowding and release
Conservation Physiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Fatty acid profile of cooked leg meat and raw hepatopancreas of red king crab (Paralithodes camtschaticus) during three-month live holding without feeding at 5 and 10 °C
Journal of Food Composition and Analysis, 2022 Vitenskapelig artikkel
Basic taste sensitivity, eating behaviour, and propensity of dairy foods of preadolescent children: How are they related?
Open Research Europe, 2021 Vitenskapelig artikkel
What if consumers saw the bigger picture? Systems thinking and the adoption of bio-based consumer products
Journal of Behavioral and Experimental Economics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Kvalitetsutfordringer med stor snurrevadtorsk - Kunnskapsstatus fra tidligere forskning
Teiner som fisker selektivt for stor kongekrabbe - minske fangst av undermåls krabbe ved utsortering på fiskedypet
2021 Rapport
Metamodeling of the electrical conditions in submerged arc furnaces
Social Science Research Network (SSRN), 2021 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 49 av 328: