Fant 6583 publikasjoner.
Salgsutvikling for nye plantebaserte produkter
2021 Nofimas rapportserie
Meat replacer? No thanks! The clash between naturalness and processing: An explorative study of the perception of plant-based foods
Appetite, 2022 Vitenskapelig artikkel
A simulated e-commerce cold chain for fresh cod (Gadus morhua L.) products: Applicability of selected TTIs and effects of pre-treatment and packaging
Food Packaging and Shelf Life, 2022 Vitenskapelig artikkel
A full factorial design to investigate interactions of variable essential amino acids, trace minerals and vitamins on Atlantic salmon smoltification and post transfer performance
Aquaculture Reports, 2021 Vitenskapelig artikkel
Ringvirkninger fra havbruksnæringen i Nord-Troms - I utvalgte kommuner
Er asymmetrisk informasjon en drivkraft for konflikter i det norske boligmarkedet?
Tidsskrift for boligforskning, 2021 Vitenskapelig artikkel
Nutritional value and storage stability in commercially produced organically and conventionally farmed Atlantic salmon (Salmo salar L.) in Norway
Applied Food Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
A balancing Act – Perceptions of how Teachers in Norwegian and Mathematics combine Digital and Analogue Devices
Nordic Journal of Digital Literacy, 2021 Vitenskapelig artikkel
Forebygging av korsstingsvirvler hos laks i oppdrett
Lakseoppdrett: Ulike forvaltningsregimer, samme verktøy?
Norsk fiskerinæring, 2021 Fagartikkel
The Arctic as a food-producing region
2021 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Adding value from marketing origin of food from the Arctic Norway
Impact of Plasma-Activated Water Treatment on Quality and Shelf-Life of Fresh Spinach Leaves Evaluated by Comprehensive Metabolomic Analysis
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Nutritional and Sensory Properties of Protein Hydrolysates Based on Salmon (Salmo salar), Mackerel (Scomber scombrus), and Herring (Clupea harengus) Heads and Backbones
Frontiers in Nutrition, 2021 Vitenskapelig artikkel
Protein Enrichment of Wheat Bread with Microalgae: Microchloropsis gaditana, Tetraselmis chui and Chlorella vulgaris
Valorization of alginate-extracted seaweed biomass for the development of cellulose-based packaging films
Algal Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Improved microbial and sensory quality of chicken meat by treatment with lactic acid, organic acid salts and modified atmosphere packaging
International journal of food microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Effect of two constant light regimens on antibody profiles and immune gene expression in Atlantic salmon following vaccination and experimental challenge with salmonid alphavirus
Fish and Shellfish Immunology, 2021 Vitenskapelig artikkel
En dagligvareaktørs oppfatning av konserveringsmetoder for laks – En eksplorativ undersøkelse om tint laks i Japan
Tining av fryst laks, effekt av fryselagringstid og tineregime
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 48 av 330: