Fant 6556 publikasjoner.
Gelation and network structure of acidified milk gel investigated at different length scales with and without addition of iota-carrageenan
Food Hydrocolloids, 2022 Vitenskapelig artikkel
Credit constraints and the severity of COVID-19 impact: Empirical evidence from enterprise surveys
Economic Analysis and Policy, 2022 Vitenskapelig artikkel
Mode of Application of Peracetic Acid-Based Disinfectants has a Minimal Influence on the Antioxidant Defences and Mucosal Structures of Atlantic Salmon (Salmo salar) Parr
Frontiers in Physiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
A quantile regression perspective on external preference mapping
AStA Advances in Statistical Analysis, 2022 Vitenskapelig artikkel
The circulating plasma metabolome of Neoparamoeba perurans-infected Atlantic salmon (Salmo salar)
Microbial Pathogenesis, 2022 Vitenskapelig artikkel
Importation of roughage to Norway - Implications for plant health, biodiversity, animal and human health. Opinion of the Scientific Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
VKM Report, 2022 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Det kommersielle potensialet til oppdrettstorsk – Innledende undersøkelser om kvalitet, markedsoppfattelse og økonomi
2022 Nofimas rapportserie
Iodine from brown algae in human nutrition, with an emphasis on bioaccessibility, bioavailability, chemistry, and effects of processing: A systematic review
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety, 2022 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Kvalitet på levendelevert torsk som dør i merd – Hvordan ulik oppholdstid i sjøvann etter død påvirker kvaliteten
A Systems Integral Approach in Exploring Creative Innovation in Culinary Research: The Example of Seaweed in the Context of the New Nordic Cuisine
International journal of food studies, 2022 Vitenskapelig artikkel
Physiological changes observed in farmed Atlantic salmon (Salmo salar L.) with nephrocalcinosis
Aquaculture, 2022 Vitenskapelig artikkel
Unpacking the tuna traceability mosaic – EU SFPAs and the tuna value chain
Marine Policy, 2022 Vitenskapelig artikkel
Whole-Genome Sequencing Analysis of Listeria monocytogenes from Rural, Urban, and Farm Environments in Norway: Genetic Diversity, Persistence, and Relation to Clinical and Food Isolates
Applied and Environmental Microbiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
High diversity in the regulatory region of Shiga toxin encoding bacteriophages
BMC Genomics, 2022 Vitenskapelig artikkel
Quality of whole gutted salmon in various bulk packages
Journal of Food Quality, 1999 Vitenskapelig artikkel
Quality of filleted salmon in various retail packages
An interlaboratory study to find an alternative to the MPN technique for enumerating Escherichia coli in shellfish
International journal of food microbiology, 1998 Vitenskapelig artikkel
Variation in volatile organic compounds in Atlantic salmon mucus is associated with resistance to salmon lice infection
Scientific Reports, 2022 Vitenskapelig artikkel
Modified atmosphere packaging
2002 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Active packaging in practice: fish
2003 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 42 av 328: