Fant 6556 publikasjoner.
CtrlAQUA - Annual Report 2022 - Centre for Closed-Containment Aquaculture
2023 Rapport
Editorial: Growth and Tissue Regeneration with focus on Proteoglycans
Frontiers in Cell and Developmental Biology, 2023 Leder
Comparative basal transcriptome profiles of the gills and olfactory rosette of Atlantic salmon (Salmo salar) unveil shared and distinct immunological features
Genomics, 2023 Vitenskapelig artikkel
Saltinnhold i sild – Hvordan saltinnholdet i sild endres under fangst og fangsthåndtering
2023 Nofimas rapportserie
Tilsetningsstoffer i fôr til laks og regnbueørret - Sluttrapport FoU tillatelser SF HØ 25 og H B 46
Food risk communication to consumers: The scare of antibiotic resistant bacteria in chicken
International Journal on Food System Dynamics, 2023 Vitenskapelig artikkel
Design-led innovation for more plant-based food: An interdisciplinary approach to more consumer-centric product development
International Journal of Food Design, 2023 Vitenskapelig artikkel
Differential sensitivity of mucosal organs to transient exposure to hydrogen sulphide in post-smolt Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture, 2023 Vitenskapelig artikkel
Screening for Antifungal Indigenous Lactobacilli Strains Isolated from Local Fermented Milk for Developing Bioprotective Fermentates and Coatings Based on Acid Whey Protein Concentrate for Fresh Cheese Quality Maintenance
Microorganisms, 2023 Vitenskapelig artikkel
How to mitigate mycotoxins in cereal ingredients and food
BakingEurope, 2023 Fagartikkel
Taste perception and oral microbiota: recent advances and future perspectives
Current Opinion in Food Science, 2023 Vitenskapelig artikkel
Dietary Fish Meal Level and a Package of Choline, β -Glucan, and Nucleotides Modulate Gut Function, Microbiota, and Health in Atlantic Salmon (Salmo salar, L.)
Aquaculture Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Is capture-based aquaculture viable? The case of Atlantic cod in Norway
Dose rate dependent reduction in chromatin accessibility at transcriptional start sites long time after exposure to gamma radiation
Epigenetics, 2023 Vitenskapelig artikkel
Consumers’ values, attitudes and behaviours towards consuming seaweed food products: The effects of perceived naturalness, uniqueness, and behavioural control
Food Research International, 2023 Vitenskapelig artikkel
Towards the EU Food Safety Forum: shaping together the new collaborative platform" FoodSafety4EU PRE-FORUM 2022 "The new sustainability regulation: how to integrate it into food safety?
zenodo, 2023 Fagartikkel
Soya saponins and prebiotics alter intestinal functions in Ballan wrasse (Labrus bergylta)
British Journal of Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Texturized vegetable protein from a faba bean protein concentrate and an oat fraction: Impact on physicochemical, nutritional, textural and sensory properties
Future Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Hva påvirker sjømatforbruket blant unge voksne i Norge – Betydningen av matlagingsferdigheter og kunnskap
Blur-specific image quality assessment of microscopic hyperspectral images
Optics Express, 2023 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 29 av 328: