Fant 6556 publikasjoner.
Differentiation and traffic of IgM+ B cells between focal dark spots in skeletal muscle of Atlantic salmon, lymphoid and adipose tissues
Fish and Shellfish Immunology, 2023 Vitenskapelig artikkel
How to limit cook loss when preparing cod (Gadus morhua): The constraints of temperature and time
International Journal of Gastronomy and Food Science, 2023 Vitenskapelig artikkel
En studie av det norske fisket etter raudåte. Kan aktivitetsnivået i fisket påvirkes av forhold i andre fiskeri?
2023 Nofimas rapportserie
Norwegian Farmed Salmon: A Commodity in Need of Differentiation?
Journal of International Food & Agribusiness Marketing, 2023 Vitenskapelig artikkel
Identifying temporal sensory drivers of liking of biscuit supplemented with brewer's spent grain for young consumers
Food Research International, 2023 Vitenskapelig artikkel
Effects of dietary lipid level and environmental temperature on lipid metabolism in the intestine and liver, and choline requirement in Atlantic salmon (Salmo salar L) parr
Journal of Nutritional Science (JNS), 2023 Vitenskapelig artikkel
Investigation of the Functions of n-3 Very-Long-Chain Polyunsaturated Fatty Acids in Skin using in vivo Atlantic Salmon and in vitro Human and Fish Skin Models
British Journal of Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Editorial: Inter-organ communication beyond mammals: the role of tissue-specific cytokines
Frontiers in Endocrinology, 2023 Leder
Policies to promote breeding for lice-resistant salmon: Incentives designed for resilient and sustainable growth in aquaculture
Journal of Fish Biology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Optimizing intensive culture protocols for Atlantic cod (Gadus morhua) larvae
Aquaculture International, 2023 Vitenskapelig artikkel
Digital scoring of welfare traits in Atlantic salmon (Salmo salar L.) - a proof of concept study quantifying dorsal fin haemorrhaging via hyperspectral imaging
Frontiers in Animal Science, 2023 Vitenskapelig artikkel
Digital phenotyping of individual feed intake in Atlantic salmon (Salmo salar) with the X-ray method and image analysis
Children's reaction to sugar reduced dairy desserts in the context of the implementation of nutritional warning labels: An exploratory study
Different Dietary Ratios of Camelina Oil to Sandeel Oil Influence the Capacity to Synthesise and Deposit EPA and DHA in Zucker Fa/Fa Rats
Nutrients, 2023 Vitenskapelig artikkel
Kunnskapskartlegging-produksjon av stor laksesmolt
Evaluation of Morphological and Quality Parameters in Adult Male Red King Crabs (Paralithodes camtschaticus) Raised to Commercial Weight from Juveniles
Aquaculture Research, 2023 Vitenskapelig artikkel
Mapping the Kitchen Microbiota in Five European Countries Reveals a Set of Core Bacteria across Countries, Kitchen Surfaces, and Cleaning Utensils
Applied and Environmental Microbiology, 2023 Vitenskapelig artikkel
Faba bean lignocellulosic sidestream as a filler for the development of biodegradable packaging
Polymer testing, 2023 Vitenskapelig artikkel
Bruk og etterbruk av rensefisk i norsk lakseoppdrett fra et samfunnsøkonomisk perspektiv
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2023 Vitenskapelig artikkel
Ubrutt kjølekjede gir lengre holdbarhet for frukt og grønnsaker
Mat og Marked, 2023 Fagartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 26 av 328: